TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gözler Montella’ya çevrildi

Geldiği günden beri Adana Demirspor’da büyük başarılara imza atan ve sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Teknik Direktör Vincenzo Montella’nın kalıp kalmayacağı spor kamuoyunda merak diliyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2023 13:50
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2023 13:50
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Gözler Montella’ya çevrildi

Ahmet AKDENİZ

ADANA (İLKHABER) – Geldiği günden beri Adana Demirspor’da büyük başarılara imza atan ve sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Teknik Direktör Vincenzo Montella’nın kalıp kalmayacağı spor kamuoyunda merak diliyor.

Süper Lig’de 35 maçta 66 puan toplayan Adana Demirspor’da gözler yeni sezon çevrildi. Bu sezon ligi 4. sırada tamamlamayı garantileyen mavi-lacivertliler, gelecek sezon daha iddialı bir ekip olmanın hesabını yapıyor.

Süper Lig’de 2022-2023 Sezonu bu hafta oynanacak maçlarla sona eriyor. Galatasaray’ın şampiyon olduğu ligde, Adana Demirspor 66 puanla 4. Sıraya garantilerken, Fenerbahçe’nin Pazar günü Başakşehir ile oynayacağı Türkiye Kupası finalinde, kupayı alması halinde Avrupa’ya gitme şansı elde edecek.

Sezonda sona gelinmesiyle birlikte ekipler yeni sezon için hazırlıklar için start verirken, Adana ekibi daha iddialı bir ekip kurmanın hesabını yapıyor. Mavi-lacivertliler, ilk olarak son iki sezondur ekibiyle müthiş bir performans sergileyen ve sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Teknik Direktör Vincenzo Montella ile anlaşmak istiyor.

Adana Demirspor’un hafta içi Montella ile masaya oturması ve sonuca gitmesi hedefleniyor. Geçtiğimiz günlerde Kulüp Başkanı Murat Sancak, Montella ile devam etmek istediklerini belirtmişti. Bu arada Fenerbahçe'nin de Vincenzo Montella ile ilgilendiği spor camiasında söylenenler arasında..

2021 yılında Adana Demirspor ile sözleşme imzalayan Vincenzo Montella, göstermiş olduğu performansla dikkatleri üzerine çekti. İtalyan teknik adamın Adana temsilcisi ile 30 Haziran 2023'te sözleşmesi sona eriyor. Tecrübeli çalıştırıcının ismi şimdiden birçok kulüp ile anılıyor.

Ayrıca İtalyan basınından Sport Italia'da yer alan habere göre Adana Demirspor, sözleşmesi sezon sonunda bitecek 48 yaşındaki teknik adamla yola devam etmek istiyor. Ancak Montella'nın, Jorge Jesus ile yola devam edip etmeyeceği henüz belli olmayan Fenerbahçe'nin adaylarından biri olduğu belirtiliyor.

Adana Demirspor, kendi evinde 17 maçta yenilgi yüzü görmedi. Ligde geride kalan 35 maçta 19 galibiyet, 9 beraberlik alan mavi-lacivertliler, 66 puanla 4. Sırada yer alıyor. Sezonu 4. Sırada tamamlamayı garantileyen Adana ekibi, ligde 74 gol ile en çok gol atan 4. ekip..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.