TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gram altın rekor kırdı

Altın piyasalarında inişli çıkışlı tablo yerini yükselişe bıraktı. Hafta içi başlayan yükseliş hafta sonuna kadar zirveyi gördü.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2023 18:14
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2023 18:14
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Gram altın rekor kırdı

Bayram BULUT

 

Özel Haber
ADANA (İLKHABER)-Altın piyasalarında inişli çıkışlı tablo yerini yükselişe bıraktı. Hafta içi başlayan yükseliş hafta sonuna kadar zirveyi gördü.

 

İki hafta önce 1100 lira seviyelerine düşen gram altın tam iki hafta son dönemin en yüksek seviyesine çıktı. Geçtiğimiz haftayı 1140 liradan tamamlayan gram altın, yaşanan yükselişle birlikte bu haftayı 1216 liradan tamamladı. Yaşanan yükseliş altın yatırımcılarının yüzünü güldürdü.

 

ONS ALTINDADA YÜKSELİŞ OLDU

Gram altınla birlikte ons altın ve çeyrek, yarım ile tam altın fiyatlarında da yükseliş oldu. Ons altın haftayı 1989 lira ile kapatırken, çeyrek altın bin 955 lira, yarım altın 3 bin 911 lira, tam altın ise 7 bin 822 liradan haftayı tamamladı.

 

DALGALANMA OLMAYA DEVAM EDEBİLİR
Kuyumculuk sektörü temsilcileri altın fiyatının yükselmesinin beklenen bir durum olduğunu belirterek, “Fiyatlar gerçekten iyice düşmüştü. Bir toparlanma bekleniyordu. Beklenen oldu ve fiyatlar yükseldi. Bu yükseliş gram altında şuana kadar yaşanan en büyük yükseliş oldu. Ancak yine inişli-çıkışlı bir tablonun olacağını düşünüyoruz” ifadelerini kullandılar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.