TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gülnar: Sorunların çözümü için mücadeleye devam edeceğiz

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2023 17:41
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2023 17:41
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Gülnar: Sorunların çözümü için mücadeleye devam edeceğiz

Ahmet Akdeniz

ADANA (İLKHABER)- TÜRK- İŞ Başkanlar Kurulu toplantısı Adana’da yapıldı. TÜRK-İŞ 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar seçimlere vurgu yaparak, “TÜRK-İŞ olarak gündeme getirdiğimiz ve çözüm yolu sunduğumuz sorunların bu dönemde hayata geçmesi için gerekli çalışmayı yapmalarını temenni ediyoruz” dedi.

Her ayın ilk haftası toplanan TÜRK- İŞ’e bağlı sendikaların şube başkanlarının katılımı ile TÜRK- İŞ Başkanlar Kurulu toplantısı yapılıyor. Bu ay Adana’da yapılan TÜRK- İŞ Başkanlar Kurulu toplantısına TÜRK-İŞ 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar başkanlık yaptı. Toplantıda yerel sorunlar ve kent gündemi ele alındı. Çeşitli konularda fikir alış verişi yapan başkanlar, gerekli kararların alınmasının ardından toplantıya tamamladı.

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan TÜRK-İŞ 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri ile ilgili görüşlerini dile getirdi.  Gülnar, 14 Mayıs’ta yapılan 28. Dönem Milletvekilliği ve 28 Mayıs’ta yapılan 2. Tur Cumhurbaşkanlığı seçim sonuçlarının ardından, seçilen milletvekillerini ve 3. kez Cumhurbaşkanlığına seçilen Recep Tayyip Erdoğan’ı kutladı. 

Halkın büyük bir çoğunluğu katılımı ile seçimlerin yapıldığını anlatan Gülnar, “Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimi halkımızın büyük bir katılımıyla sonuçlandı. Seçim sonuçlarının resmi olarak açıklanmasının ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yapılan yemin töreni öncesi başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, onun silah arkadaşları, vatanı, milleti ve bayrağı için canını seve, seve feda eden aziz şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunan ve ardından İstiklal Marşımızı gür bir sesle içtenlikle söyleyen milletvekillerimizi kutluyorum” şeklinde konuştu.

 Adana için, ülke için güzel işler yapılacağına inandığını belirten Gülnar, “Halkımızım oylarıyla 3. kez Cumhurbaşkanlığı görevine layık görülen Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Bilindiği üzere geçtiğimiz hafta sonu Bakanlar Kurulu açıklandı. Yeni göreve gelen Sayın Bakanlara başarılar dilerken, iş hayatının mevcut sorunlarının çözümü konusunda biz sendikalarla istişare yapacaklarını, TÜRK-İŞ olarak gündeme getirdiğimiz ve çözüm yolu sunduğumuz sorunların bu dönemde hayata geçmesi için gerekli çalışmayı yapmalarını temenni ediyoruz” diye konuştu.

TÜRK- İŞ olarak mücadelelerine devam ettiklerini dile getiren Gülnar, “ Ülkemiz yeni dönemde yeni atılımlar yaparken, çalışma hayatındaki sorunların çözümü, iş barışının sağlanması, çalışan işçinin sendikal haklarının korunması, örgütlenmenin önündeki engellerin kaldırılması ve taşeron işçiliğin Türkiye gündeminden kalkmasını arzu ediyoruz. TÜRK-İŞ topluluğu olarak, dün nasıl işçimizin alın teri kurumadan hakkını alabilmesi adına mücadele verdiysek, yarın da, bu mücadelemizi ara vermeden devam ettireceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.