TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle etkinlik düzenlendi

Mustafa Kemal Atatürk'e "Gazilik" unvanı ve "Mareşal" rütbesi verilişinin 102. yıl dönümü olan 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Adana’da etkinlik düzenlendi. 

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2023 16:54
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2023 16:54
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle etkinlik düzenlendi

Ahmet Akdeniz
ADANA (İLKHABER)- Sabah saatlerinde Atatürk Parkı içerisinde gerçekleşen etkinlikte Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Kolordu Komutanı Mehmet Özeren, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Adana Şubesi Başkanı Coşkun Adaber  Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Ardından ise saygı duruşu ve İstiklal marşı okundu. 
 Günün anlam ve önemine ilgili konuşan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Adana Şube Başkanı Coşkun Adaber, devletin bekası uğrunda canlarını adayanların gurur ve şerefle hatırlandığı ve anıldığı günün Gaziler Günü olduğuna dikkat çekerek, “19 Eylül Gaziler Günü, bedeli canla ve kanla ödenmiş bu toprakların vatan olması ve devletimizin bekası uğrunda canlarını adayanların gurur ve şerefle hatırlandığı ve anıldığı gündür” dedi.
Etkinlik günün anlam ve önemine vurgu yapan şiirlerin okunmasıyla devam etti.  Etkinliğe Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Kolordu Komutanı Mehmet Özeren, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Vali Yardımcısı Huriye Küpeli Kan, Adana Milletvekilleri Sunay Karamık, Orhan Sümer, Müzeyyen Şevkin, Ayhan Barut,  kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, gaziler ve vatandaşlar katıldı.
 
 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.