TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

8. İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Programı başvuruları başladı

Bu yıl 8.’si düzenlenecek olan İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Programı için başvurular başladı.

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2024 10:40
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2024 10:40
Kaynak: NİLGÜN TAZE
8. İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Programı başvuruları başladı

Kale Grubu’nun kurucusu merhum İbrahim Bodur’un anısına düzenlenen ve sosyal girişimcilik ekosistemini desteklemek amacıyla bu yıl 8.'si gerçekleştirilecek olan İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Programı Ödülleri için başvurular başladı.

Yarışmada; Erken Aşama, İleri Aşama, İş Birliği ve Gençlik kategorileri bulunuyor. Ve bu kapsamındaki başvurular, 17 Mart 2024 tarihine kadar ibrahimbodurodulleri.com internet sitesi üzerinden kabul edilecek olup istenilenleri karşılayan herkes katılabiliyor.

İBRAHİM BODUR SOSYAL GİRİŞİMCİLİK PROGRAMI ÖDÜLLERİ HER YIL HEYECANLA BEKLENİYOR

Üretimi ve büyümeyi desteklemenin yanı sıra ürettiği değerleri toplumla paylaşarak gelişmeyi hedefleyen Kale Grubu’nun, sosyal girişimcilik ekosistemini desteklemek amacıyla 2017 yılından bu yana düzenlediği İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Programı Ödülleri her yıl heyecanla bekleniyor ve yoğun katılımla gerçekleşiyor. 8. defa girişimcilerle buluşacak olan bu yarışmaya etki odaklı girişimler ve girişimci adayları başvurabilecek.

KAZANANLAR ÇEŞİTLİ ÖDÜLLERLE DESTEKLENECEK

Program için yapılan tüm başvurular, Kale Grubu ve Impact Hub İstanbul ekiplerinden oluşan ön değerlendirme kurulu tarafından değerlendirilecek olup ön değerlendirme sürecini başarıyla tamamlayan adaylar, dünya ve Türkiye’nin sosyal girişimcilik alanındaki önemli isimlerinden ve sivil toplum ve iş dünyası liderlerinden oluşan Seçici Kurul’un karşısına çıkacak. Kazanan adaylar, düzenlenecek ödül töreninde açıklanacak ve kazananlar çeşitli ödüllerle desteklenecek.

Kaynak: NİLGÜN TAZE

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.