TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adana Emniyeti ve Kızılay el ele 

Kızılay 1. Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Saygılı, Adana Emniyet Müdürü Ahmet Arıkan’a “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu ve geleceğe yönelik projeler hakkında fikir alış verişlerinde bulunuldu.

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2024 12:07
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2024 12:07
Kaynak: BÜLTEN
Adana Emniyeti ve Kızılay el ele 

Kızılay 1. Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Saygılı, Adana Emniyet Müdürü Ahmet Arıkan’a “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu. Ziyarette, emniyet ve Kızılay’ın birlikte hayata geçireceği projeler konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. 

Saygılı,  beraberinde Kızılay Adana İl Merkezi Başkanı Ahmet Çolak ve Kan Bölge Müdürü Doktor Tunçhan Demir ile ziyaret ettiği Adana Emniyet Müdürü Ahmet Arıkan’ı yeni görevinden dolayı tebrik etti.

Emniyet Müdürü Arıkan’ın, Adana’da başarılı çalışmalar yapacağına olan inancını dile getiren Saygılı, “Allah emniyet güçlerimizin ayağına taş değdirmesin, güç versin kuvvet versin” dedi.

Kızılay’ın gerek ülke geneli gerekse Adana’da hayata geçirdiği projeler konusunda bilgi veren Kızılay 1. Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Saygılı, Emniyet Müdürlüğü ve Kızılay’ın hayata geçirebileceği kalplere dokunan ortak projeler konusunda görüş alışverişinde bulundu. 

Saygılı, “Önümüzdeki süreçte birlikte hayata geçireceğimiz projelerle iyiliğin güzelliklerini yaşamaya devam edeceğiz. Toplumun tüm kesimlerine dokunurken iyilik kervanımızı da her geçen gün güçlendirmeye devam edeceğiz. Yüreklere kandil yakmayı bir görev bilen Kızılay’ımız, Emniyetimizin güç birliği ile her bir noktaya her bir haneye iyiliği bulaştırmak istiyoruz” dedi.

Adana Emniyet Müdürü Ahmet Arıkan ise “Kızılay’ımız hem ülkemizde hem ihtiyaç sahibi ülkelerde yardım yapan Milli bir kuruluşumuzdur. Bu güzide kuruma  destek olmak bizlerin vatandaşlık görevidir. Kızılay’ımızın her çalışmasında başta kan bağışı ve kök hücre bağışı olmak üzere toplum yararına tüm ortak projelerde işbirilği içinde çalışmaya hazırız” diye konuştu.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.