TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ayşe Atıl İlkokulu öğrencilerinden örnek davranış

Ayşe Atıl İlkokulu öğrencileri sokak hayvanları için kulübe yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2024 10:59
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2024 10:59
Kaynak: CANSU ERSOY
ilkhaber-gazetesi.com
Ayşe Atıl İlkokulu öğrencilerinden örnek davranış

Adana’nın Çukurova İlçesinde bulunan Ayşe Atıl İlkokulu 4/A sınıfı öğrencileri, çoğu kişiye örnek olacak bir davranış sergiledi. Kış mevsimini yaşadığımız ve havaların soğuk gittiği şu günlerde öğrenciler dışarıda olan sokak hayvanlarını da unutmadı.

Ayşe Atıl İlkokulu 4/A sınıfı öğrencileri kış mevsiminin gelmesiyle birlikte barınma ihtiyacını karşılamakta zorluk çeken ve bu havalarda dışarıda yatmak, bulunmak zorunda kalan sokak hayvanları için tüm topluma örnek olacak bir projeye imza atarak “Bravo” dedirtti.

Ayşe Atıl İlkokulu 4/A sınıfı öğrencileri Sınıf Öğretmeni Ayşe Cura’nın da rehberliğinde kullanılmayan ahşap, plastik ve kartonlardan sokak hayvanları için kulübeler yaptı.

Kendi yaratıcılıklarını kullanarak kulübeleri süsleyip renklendiren öğrencilerin ellerinden farklı farklı örnekler ortaya çıktı. Öğrenciler bunları yaparken hem eğlendi hem de sokak hayvanlarının ısınma ihtiyaçlarını bir nebze de olsa sağlayarak, dışarıdaki canların da var olduğu bilincini kazandı.

Öğrenciler tarafından yapılan kulübeler sokak hayvanlarının yoğun olduğu noktalara yerleştirildi.  Hayvanların barınması dışında yiyecek ve su ihtiyaçları da unutulmadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.