TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Kanlı ve Başkan Gülaçtı'dan ortak davet

AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı ile MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Adanalı'ları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın pazar günü yapılacak mitingine davet etti.

Haber Giriş Tarihi: 22.02.2024 14:27
Haber Güncellenme Tarihi: 22.02.2024 14:27
Kaynak: BÜLTEN
Başkan Kanlı ve Başkan Gülaçtı'dan ortak davet

Cumhur İttifakı Ortağı AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı ile MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, tüm Adanalı'ları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 25 Şubat 2024 tarihinde pazar günü saat 12.00'da İstasyon Meydanı'nda düzenlenecek olan mitinge davet ettiler.

Başkan Gülaçtı ile Başkan Kanlı yaptıkları ortak açıklamada, “Sayın Cumhurbaşkanımızın mitingine katılımın her zamanki gibi yoğun olmasını bekliyoruz. Adanalı hemşehrilerimiz, geçmişte olduğu gibi pazar günü de Sayın Cumhurbaşkanımızı en güzel şekilde karşıyacaklardır" dediler.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Değerli hemşerilerimiz, malumunuz olduğu üzere Adana'mız açısından çok önemli bir seçimin arifesindeyiz. 31 Mart seçimleri, şehrimizin geleceği, çocuklarımıza bırakacağımız bu güzel şehrin gelişim ve değişim sürecinin başlatılması açısından çok önemlidir. Bu güçlü umudu yaşarken, her zaman 'Allah'ına gurban Adana!' diyen Sayın Cumhurbaşkanımız yine sizleri ziyaret edecek, aranızda bulunacaklardır. Sayın Cumhurbaşkanımızı pazar günü hep birlikte coşku ve heyecanla karşılayarak en güzel şekilde ağırlayacağız. Tüm vatandaşlarımızı bu tarihi güne tanıklık etmeye, heyecan, coşku ve sevincimizi paylaşmaya, geleceği birlikte kucaklamaya davet ediyoruz."

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.