TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Karalar, müteahhit ve inşaat yapımcılarına seslendi: Belediyenin ihalelerine girmelerini öneriyorum

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar müteahhit ve inşaat yapımcılarına seslendi, “Belediyenin ihalelerine girmelerini öneriyorum” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2024 14:16
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2024 14:16
Kaynak: CANSU ERSOY
ilkhaber-gazetesi.com
Başkan Karalar, müteahhit ve inşaat yapımcılarına seslendi: Belediyenin ihalelerine girmelerini öneriyorum

Adana'da 14. İnşaat Fuarı’nın başladığı şu günlerde Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’da inşaatlarla ilgili müteahhit ve inşaatla ilgilenenlere seslendi. Gelişen ve gelişmekte olan ülkelerde inşanın ekonominin dinamiği oluğuna vurgu yapan Başkan Karalar, “İnşaat çok önemli bir sektör. Hatta bu konuyla ilgili fuarımızın olması da muhakkak şehrin ekonomisine katkı koyacaktır” şeklinde konuştu.

Bu konu hakkında belediye açısından bir şey söylemek istediğini dile getiren Karalar, konuşmasının devamında şu cümlelere yer verdi:

“Konu hakkında özellikle müteahhitlere, inşaat yapımcılarına sesleniyorum. Onlara belediyenin ihalelerine girmelerini öneriyorum. Yani belediye giderek ekonomisi düzelen, dengesi giderek oturan bir yapıya sahip. Dolayısıyla ben özellikle Adana'daki inşaatçıların bizim ihalelere girmesini önemsiyorum. Çünkü ne kadar çok yapı müteahhidi girerse o oranda rekabet artar. Biz rekabetten kaynaklı olarak daha uygun, daha kaliteli iş almış oluruz.”

Zaman zaman bu konuda suçlamalar olduğundan da söz eden Başkan Karalar, “Şöyle suçlamalar oluyor; işte çok az insan geliyor ihalelere. İptal ediyorsunuz bir daha aynısı giriyor. Dolayısıyla arada böyle anlaşmalar da oluyor. O da engellenmiş olur. Milletin parası da korunmuş olur. Kaliteli iş almış oluruz. Ödeme konusunda artık bir endişeniz olmasın. Dedim ya giderek düzelen bir ekonomik yapı var. Ben hepinize saygılarımı sunuyorum. Fuarımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Böyle olacağına da inanıyorum” diye kaydetti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.