TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bim’e bu hafta gelenler ortalığı karıştıracak! Birbirinden özel ürünler satışta

BİM Market, tüketicileri için her hafta olduğu gibi 19 Nisan itibarıyla yeni bir indirim furyasını başlatıyor. Yenilenen ve cazip fırsatlarla dolu ürün yelpazesi, tüketicilerin dikkatini çekiyor. BİM'in resmi internet sitesi üzerinden duyurulan indirim kataloğu, bireylerin ekonomik alışveriş tercihlerine hitap ediyor. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2024 10:00
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2024 10:00
Kaynak: Haber Merkezi
Bim’e bu hafta gelenler ortalığı karıştıracak! Birbirinden özel ürünler satışta

BİM Market, her hafta olduğu gibi bu hafta da tüketicilere cazip fırsatlar sunmaya devam ediyor. Yenilenen ürün yelpazesi, alışveriş tutkunlarını heyecanlandırıyor. 19 Nisan 2024 tarihinde başlayacak olan BİM Aktüel, özellikle yaz sezonuna hazırlık yapmak isteyenler için birbirinden çekici ürünlerle dolu.

Bu hafta, BİM’de birbirinden çeşitli ürünlerde indirimler göze çarpıyor. Televizyon, elektrikli bisiklet, oyuncu ekipmanları ve kahve makinesi gibi birçok ürün, cazip fiyatlarla tüketicilere sunuluyor. BİM marketin sunduğu bu avantajlar, alışveriş yapacak olanların yüzünü güldürüyor.

BİM Aktüel 19 Nisan 2024 kataloğunda, çocuk saati karma modelleri 169 Türk Lirası, Rookie ışıklı mini scooter ise 599 Türk Lirası fiyat etiketiyle satışa sunulacak. Ayrıca, dinamik ahşap kaykay 399 Türk Lirası ve Polosmart FS78 çocuk kulaklığı ise 249 Türk Lirası fiyatıyla müşterilerin beğenisine sunulacak.

Yaza özel indirimlerle dolu olan bu hafta, alışveriş severler için oldukça çekici fırsatlar sunuyor. BİM Market, her zevke ve ihtiyaca uygun ürünleri uygun fiyatlarla tüketicilere sunarak alışveriş deneyimini zenginleştiriyor.

BİM Market

BİM’DE BU HAFTA CUMA NELER VAR? İŞTE TÜM AKTÜEL ÜRÜNLER

BİM Market, 19 Nisan 2024 tarihinden itibaren müşterilerine birbirinden çekici ürünler sunmaya hazırlanıyor. Yenilenen ürün yelpazesi, alışveriş tutkunlarını memnun edecek nitelikte. Bu hafta BİM Aktüel kataloğunda yer alacak ürünler arasında elektrikli bisikletlerden akıllı televizyonlara, oyuncu ekipmanlarından beyaz eşyalara kadar geniş bir yelpaze yer alıyor.

Ape Ryder DC20 Elektrikli Bisiklet, 39.999 Türk Lirası fiyatıyla dikkat çekerken, ev eğlence sistemleri için Senna 65′ Frameless Ultra HD Gogle Tv 17.499 Türk Lirası, TCL 55′ 4K Ultra HD Gogle Tv 18.999 Türk Lirası ve LG 50′ Ultra HD Smart Tv 17.499 Türk Lirası gibi seçenekler sunuluyor. Bunun yanı sıra TCL 43′ Smart Google Tv 8.999 Türk Lirası fiyatıyla satışa çıkıyor.

Evlerin temel ihtiyaçlarından biri olan buzdolabı ise Dijitsu DB100 Tezgah Altı Buzdolabı modeliyle 4.299 Türk Lirası fiyatıyla listeye dahil oluyor. Oyun tutkunları için ise Polosmart markasının PGM20 Oyuncu Klavyesi 299 Türk Lirası, PGM24 Mouse + Mouse Pad 159 Türk Lirası, PGM18 Gaming Kulaklık 449 Türk Lirası, PGM21 Işıklı Mouse Pad 299 Türk Lirası ve PGM26 Rgb Işıklı Mouse Pad 199 Türk Lirası gibi seçenekler sunuluyor.

Ayrıca kahve tutkunlarına yönelik Fakir Range Türk Kahve Makinesi 899 Türk Lirası fiyatıyla dikkat çekerken, kişisel bakım ürünleri arasında ise Polosmart PSC46 Tıraş Makinesi 349 Türk Lirası ve Polosmart MP17 Akım Korumalı Priz 279 Türk Lirası gibi seçenekler sunuluyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.