TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Black Friday için son 6 gün. Hangi markalarda indirim olacak?

2023 Black Friday ne zaman, hangi tarihte? Black Friday indirimleri başladı mı, ilk ne zaman ortaya çıktı? Black Friday indirimleri her yıl Kasım ayı içerisinde gerçekleştiriliyor. Dünya genelinde birçok mağaza ve e-ticaret sitesi Black Friday'e özel indirimleri kullanıcılarına sunuyor. Peki 2023 Black Friday ne zaman, ayın kaçında?

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2023 12:42
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2023 15:39
Kaynak: Haber Merkezi
Black Friday için son 6 gün. Hangi markalarda indirim olacak?

Black Friday başladı mı, ne zaman gibi sorular alışveriş tutkunları tarafından yakından takip ediliyor. Her yıl Kasım ayı içerisinde gerçekleştirilen Black Friday indirimleri kapsamında dünya genelinde birçok marka ve firma bugüne özel büyük indirimler sunuyor. Yılda bir kez gerçekleşen bu büyük indirim günlerinde vatandaşlar ihtiyaçlarını daha ucuz fiyata alabilmek için yoğun çaba harcıyor. Peki 2023 Black Friday ne zaman?

indirim-1

2023 BLACK FRİDAY  NE ZAMAN?


 Black Friday indirimleri bu yıl 24 Kasım tarihine denk geliyor. Black Friday indirimleri genelde 24 saat sürerken yaşanan yoğunluk nedeniyle birçok marka ve mağaza kampanya sürelerini uzatabiliyor.

indirim (2)

Black Friday kapsamında hangi markalarda indirim olacak? 

Black Friday telefon indirimleri başta olmak üzere birçok üründe yaşanacak , 

Migros indirimleri
Trendyol indirimleri
Hepsiburada indirimleri
n11 indirimleri & kuponları
Amazon indirimleri
Zara & İnditex Grubu İndirimleri

BLACK FRİDAY NEDİR, NE ANLAMA GELMEKTEDİR? İLK NE ZAMAN ORTAYA ÇIKTI?


Black Friday, ABD'de Şükran Günü'nden sonra gelen ilk cuma gününe denir. Gün 1952'den bu yana Noel alışveriş sezonunun başlangıcı kabul edilir. Mağazalar çok erken saatte açılır ve geç kapanırlar ve beklenmedik derecede indirimli satış yaparlar. Black Friday bir resmi tatil sayılmaz. Kanada ve İngiltere'de de Black Friday günü vardır ve Amazon gibi internet üzerinden iş yapan çeşitli şirketler de indirimli satış yaparlar.

 Bu alışveriş gününe tarihte ilk defa 1961 yılında gazetelerde Black Friday olarak bahsedilmiştir. O günde, Philadelphia'da, alışverişten dolayı oluşan yoğun trafik ve zorluklar nedeniyle bu isim verilmiştir. Son yıllarda, bu gün, hem insanlar hem de mağazalar için olumlu şekilde karşılanmaktadır. Walmart gibi ünlü mağazalar her yıl, kapılarını müşterilerine daha erken açmaktadırlar ve işçilerin mesaisi daha yoğun geçmektedir.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.