TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ceyhan’ın kurtuluşunun 102. yılı coşkuyla kutlandı

6 Ocak Ceyhan’ın kurtuluşunun 102. yılında kutlamalar ve çeşitli etkinlikler yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2024 15:14
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2024 15:14
Kaynak: CANSU ERSOY
ilkhaber-gazetesi.com
Ceyhan’ın kurtuluşunun 102. yılı coşkuyla kutlandı

6 Ocak Ceyhan’ın kurtuluşunun 102. yılı çeşitli etkinliklerle kutlandı. Etkinliklere Cumhuriyet Meydanı’nda başlandı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem başta olmak üzere birçok kişi katıldı. Cumhuriyet Meydanı’nda başlayan etkinliklerde ilk olarak Saygı Duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Sonrasında halk oyunları ve çeşitli gösteriler sergilendi.

Burada konuşma gerçekleştiren Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, “Aydınlık bir gelecek için bağımsızlık ve özgürlük meşalesini daha da yükseklere taşıyoruz. Hürriyet Meşalesini bizlere miras bırakan başta Gazi Mustafa Atatürk’ü ve bağımsızlığımız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi.

Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan etkinlik sonrasında Başkan Erdem, Ceyhan Kaymakamı Muhammed Gürbüz’le birlikte Asri Mezarlığı’nda şehit ziyaretinde bulundu. Şehitler için dualar okundu ve şehitlerin mezarlarına kırmızı karanfiller bırakıldı.

Ceyhan’ın kurtuluşunun 102. yılı etkinliklerine akşam saat 19.00’da Murat Göğebakan Kültür Merkezi’nde Ceyhan Musuki Sevenler Derneği tarafında gerçekleştirilecek  olan konserle devam edilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.