TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÇGC’de bayram kutlaması

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2023 13:15
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2023 13:15
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
ÇGC’de bayram kutlaması

EMRE EKİCİ-ÖZEL HABER

ÇGC Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Esendemir ve Yönetim Kurulu üyeleri; Sosyal Tesislere gelen üye ve meslektaşlarla bayramlaştı. Tatlı sohbetin yanı sıra esprilerin dile getirildiği sohbetlerde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşayan basın çalışanları, günün stresinden uzaklaşmanın rahatlığını da yaşadı.

ÇGC Başkanı Cafer Esendemir, Başkanvekili Sefa Saygıdeğer, Başkan Yardımcıları Mehmet Serbes, Hüseyin Arat ve Dilek Akın, Genel Sekreter Yasemin Atasoy, Mali Sekreter Süreyya Uri, Yönetim Kurulu Üyeleri Çetin Ulucan ve Mustafa Akköse misafirlerle ve gazetecilerle yakından ilgilendi.

ÇGC Yönetim Kurulu adına açıklamalarda bulunan Esendemir, “Bizden sonra gelecek evlatlarımıza bırakacağımız en güçlü miraslar, kardeşçe ve birlik beraberlik içerisinde kutlayacağımız bayramlarımız olacaktır. Bayramlar, bizi biz yapan ve özümüze güven veren müstesna günlerdir.  Böyle günlerde öksüzlere, yetimlere, yaşlılara, engellilere, yoksullara,  vatanımız uğruna canlarını feda eden şehit ailelerine gönül kapılarımızı açmalıyız, varlığımızı onlara hissettirmeliyiz. Bayram sevincimizi gönülden gönüllere taşımalıyız.” diye konuştu.

Esendemir şöyle devam etti; “Çukurova’nın bereketli topraklarında hep birlikte kardeşçe yaşıyoruz. Gerek koronavirüs, gerekse deprem felaketleri yüzünden ağır kayıplarımız oldu. Bütün acılara ve zorluklara rağmen kenetlenmesini bildik. Bayram sevincinin; yaşadığımız tüm acıları alıp götürmesini ve yerini aydınlık yarınlara açılan pencerelerdeki güneşe bırakmasını diliyoruz. Bu bayram küçüğün büyüğe saygısının, büyüklerin de küçüklere sonsuz sevgisinin en güzel örneklerini yaşayalım. Bayramınız kutlu, diliniz tatlı olsun."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.