TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Niğde Milletvekili Gürer, yerel seçimler için de hız kesmeden çalışıyor

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer yerel seçime yönelik çalışmalara Ulukışla ilçesinde beraberindekilerle birlikte devam etti.

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2024 10:11
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2024 10:11
Kaynak: BÜLTEN
CHP Niğde Milletvekili Gürer, yerel seçimler için de hız kesmeden çalışıyor

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer yerel seçime yönelik çalışmalara Ulukışla ilçesinde devam etti. CHP ilçe binasında partililerle buluşan Gürer, CHP ilçe Başkanı Barış Özçelik, CHP Ulukışla Belediye Başkan Adayı Hüseyin Toker ve İl Genel Meclis ve Belediye Meclis Üyeleri ile seçim süreci üzerinde değerlendirme toplantısı yaptı.

CHP Belediye Başkan Adayı Hüseyin Toker "Her seçmene erişmek ve ayrımsız her hemşerimizin desteğini alarak Ulukışla’da yerel seçimleri kazanmak için çalışıyoruz” dedi.

Toker, “Sorunları biliyoruz, projelerimiz ile Ulukışla’ya hizmet etmeye hazırız. Ulukışla ilçemiz demiryolu ve karayolu kesişme noktasında gerekli gelişmeye eremedi. Yıllardır AKP yönetiminde Ulukışla beklenen gelişmeye eremedi. Biz bu süreci değiştirmeye ve Ulukışla’yı hak ettiği konuma taşımaya hazırız” diye konuştu.

GÜRER ESNAF GEZDİ, VATANDAŞI DİNLEDİ

CHP Milletvekili Ömer Fethi Gürer’de örgütün seçimlere birlik içinde ve başarılı bir çalışma süreci içinde hazırlandığını belirtti ve Belediye Başkan Adayı Hüseyin Toker ile Ulukışla pazarını gezip esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Pazarda vatandaşlar her hafta fiyat artışının olduğunu ve artık sınırlı, ihtiyaç kadar alış yapabildikleri ifade ettiler. “Biz böyle bir dönem görmedik” diye dert yanan emekliler de pazarı birden çok kere geziyoruz. Acaba fiyatlar birkaç lira olsun düşer mi diye tur atıyoruz. Artık bir lira dahi alım gücü olmasa da bizim harcamamızda gelir-gider dengemizi etkiliyor.” Diye dert yandılar. Pazarcı esnafı  Nakliye fiyatlar artışı yanında ürün yerinde artıyor. Üretici girdi maliyetleri ile üretim yapıyor. Bizde her hafta belki bir fiyatlar da iyileşme olur diye umuyoruz. Fiyatlar ürün artışında dahi geri gelmiyor. Çeşit azalttık ama kamyonet boş getirmemek için farklı ürün alıyoruz. Vatandaş ihtiyacı olanı alınca elimizde kalan üründe zarar yazıyor” diye dert yandılar.

CHP milletvekili Ömer Fethi Gürer ‘de çarşı, pazar, esnaf market, kahve, işyeri geziyoruz. Şikayet değişmiyor. Hayat pahalılığı her kesimi etkiliyor. Vatandaş geliri ile gideri arasında denge bozulunca giysi de kısmış ancak gıdada ihtiyaç kadar alışverişte dahi zorlanıyor. Özellikle emekli tam bir dert yumağı. Zorunlu ihtiyacına erişmede dahi büyük sıkıntı yaşıyor. Ramazan’da dahi ağız tadıyla bir iftar yapmakta zorlanıyor. Belediye ekmek kuyrukları ekmeğe erişimde dahi içinde bulundukları durumu yansıtıyor. Her kesim dert yanıyor ve bu gidişle sorunu bu yönetim tarzı ile aşılamayacağına inanıyor. Umutları kırık” diye konuştu.

Kaynak: BÜLTEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.