TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Din Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Şaban Kondi: Toplumu iyilik dönüştürecektir

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde düzenlenen 2024 Zekat İyilik Buluşmaları'nda, Din Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Şaban Kondi, hayırsever iş insanlarıyla Kütahya'da bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2024 10:48
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2024 10:48
Kaynak: Haber Merkezi
Din Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Şaban Kondi: Toplumu iyilik dönüştürecektir

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde düzenlenen 2024 Zekat İyilik Buluşmaları, Kütahya'da Din Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Şaban Kondi'nin hayırsever iş insanlarıyla buluşmasıyla gerçekleşti.

Toplantıda Türkiye Diyanet Vakfı'nın yurt içi ve yurtdışında yürüttüğü dini ve hayri hizmetleri paylaşan Dr. Şaban Kondi, iyiliğin yayılması ve yeryüzünde hakim olabilmesi için tüm imkanları seferber etme çağrısında bulundu. İyiliği artırmanın ve yaymanın önemine vurgu yapan Kondi, bu çabaların toplumu pozitif bir şekilde dönüştüreceğini ifade etti. İyilik yapmanın Allah'ın emri ve Peygamberimiz Hz. Muhammed'in önemli tavsiyelerinden biri olduğunu belirten Kondi, toplumu iyilikle dönüştürmenin önemine dikkat çekti.

Din Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Şaban Kondi Toplumu iyilik dönüştürecektir 2

DR. KONDİ: ZEKATLARI VE HAYIRLARIMIZI ŞEFFAF BİR ŞEKİLDE ULAŞTIRALIM

Dr. Kondi, hayırsever iş insanlarından Türkiye Diyanet Vakfı aracılığıyla zekatlarını ve hayırlarını mazlum ve mağdur coğrafyalardaki ihtiyaç sahiplerine açık ve şeffaf bir şekilde ulaştırmalarını istedi. İş insanlarının yardım faaliyetlerine katkılarından dolayı teşekkürlerini ileten Kondi, Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğiyle gerçekleştirilen bu buluşmaların önemine vurgu yaptı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.