TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnatçı keçi, röportajda zor anlar yaşattı

Kurbanlık hayvan satışlarının yapıldığı pazara haber yapmak üzere giden KANAL B TV’nin Adana Temsilcisi Sema Erdoğan, satış yapan esnafla röportaj sırasında kurbanlık keçinin azizliğine uğradı.

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2023 13:20
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2023 15:33
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
İnatçı keçi, röportajda zor anlar yaşattı

Ali Güreli

ADANA (İLKHABER) - Kurbanlık hayvan satışlarının yapıldığı pazara haber yapmak üzere giden KANAL B TV’nin Adana Temsilcisi Sema Erdoğan, satış yapan esnafla röportaj sırasında kurbanlık keçinin azizliğine uğradı.

KANAL B TV’nin Adana Temsilcisi Erdoğan'ın Adana- Çukurova ilçesi 100. Yıl Mahallesi’ndeki  bir kurbanlık satışı yapılan pazardaki haber çalışması sırasında, ilginç anlar yaşandı. 

356433476_10228416799339539_7712119707320049212_n
Erdoğan, Diyarbakır'dan gelen satıcı Mustafa Baykara’nın  kendine ait olan satış alanında  röportaj yaparken bir keçinin azizliğine uğradı.  Keçi önce kameramanın cep telefonunu yeme teşebbüsünde bulundu. Kameraman telefonu kurtarınca, keçi daha sonra Erdoğan’ın pantolonunun arka cebindeki telefona saldırdı. Röportaj bozulmasın diye cep telefonunu görünmez tarafından aldı ama keçi Erdoğan’dan bir şeyler almaya kararlıydı ki bu sefer gömleğinin ucuna yapıştı. Kurbanlık hayvan satıcısının devreye girmesiyle, 3 kişi keçiyi gömlekten zor ayırdı. O anlar kameraya yansırken, çekim yeniden yapıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.