TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karalar’a davet

TÜED Adana Şube Başkanı İyiyürek ve yönetim kurulu üyeleri 11 Mart’ta yapılacak olağan genel kurul hazırlıklarını sürdürüyor

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2018 15:09
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2018 15:09
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Karalar’a davet

 

 

ADANA(İLKHABER) - Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Adana Şube Başkanı Seyfi H. İyiyürek, 11 Mart 2018’de yapacakları olağan genel kurul hazırlıkları çerçevesinde çalışmalarını sürdürürken, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı kongrelerine davet etti.

Başkan İyiyürek, yönetim kurulu üyeleri Yaşar Tekin, Mustafa Kastalmış ve Sabit Bakıner ile birlikte Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ı makamında ziyaret etti. Dernek olarak her partiye eşit mesafede durduklarını özellikle vurgulayan Başkan İyiyürek, olağan genel kurulun heyecanı içerisinde olduklarını ifade etti. Başkan Karalar’ı kongrelerine davet etmek için ziyarete geldiklerini belirten İyiyürek,” Başkanım, 11 Mart 2018 tarihinde Seyhan Kültür Merkezi’nde kongremizi gerçekleştireceğiz. Kongremizde sizi de aramızda görmek bizlere büyük bir mutluluk verecektir.” dedi.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar da, emekliler derneğinin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, “ Adana’da olursam kesinlikle kongreye katılırım. Ancak, o tarihlerde bir toplantı için Adana dışında olabilirim. Eğer bu olmaz ise, kongrenize gelirim. Çalışmalarınızda sizlere başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Yaklaşık 65 bin kayıtlı üyesiyle kentin en büyük sivil toplum kuruluşu olan TÜED’in Adana Şube Başkanı İyiyürek, daha sonra yaptığı açıklamada, dernek olarak her zaman üyelerinin lehine olacak çalışmalara imza attıklarını ve atmaya da devam ettiklerini ifade ederek, şunları söyledi:

“Derneğimiz kurulduğundan beri şeffaf yönetim anlayışıyla çalışmalarını sürdürmektedir. Özellikle sosyal içerikli ve üye kardeşlerimizin bütçesine karınca kararınca katkıda bulunmak amacıyla bir çok anlaşma yaptık. Sağ olsunlar anlaşma yaptığımız özel kurumlar her zaman üyelerimiz için ellerini taşın altına koydular.

Yönetim kurulu arkadaşlarım Yaşar Tekin, Sabahattin Metiner, Mustafa Kastalmış ve Sabit Bakıner ile yönetim kuruluna tekrar talibiz. Genel kurulda tekrar seçildiğimiz taktirde, üye arkadaşlarımızdan aldığımız güçle, çalışmalarımızı daha büyük bir heyecan içerisinde gerçekleştireceğimizin bilinmesini istiyoruz. Çünkü yaptıklarımız ortada, bunlar bizim teminatımızdır. Bu teminat ile üyelerimizden destek istiyoruz. Bu vesileyle kongremize tüm üyelerimizi davet ediyoruz. Herkese sağlıklı ve huzur dolu günler diliyoruz.”

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.