TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Meral Akşener Adana’da adaylarını tanıtacak

İYİ Parti Adana teşkilatı “Aday Tanıtım Buluşması”yla adaylarını tanıtacak ve aday tanıtımında İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’de katılım sağlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 27.02.2024 13:45
Haber Güncellenme Tarihi: 27.02.2024 13:45
Kaynak: CANSU ERSOY
ilkhaber-gazetesi.com
Meral Akşener Adana’da adaylarını tanıtacak

İYİ Parti Adana teşkilatı yarın yapacağı “Aday Tanıtım Buluşması”yla il ve ilçe adaylarını tanıtacak Aday tanıtımına İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’de katılım sağlayacak.

İYİ Parti Adana İl Başkanlığı tarafından yapılacak olan “Aday Tanıtım Buluşması”nda Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş başta olmak üzere Adana’da ilçe başkan adayları da tanıtılacak.

Adana Seyhan Oteli’nde düzenlenecek olan Aday Tanıtım Buluşması'nda Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş başta olmak üzere; İyi Parti'nin ilçelerde çıkarttıkları adaylar, üyeler, il ve ilçe başkanları yer alacak.

28 Şubat saat 18:00'da yapılacak toplantıda adaylar kendilerini tanıtıp aday oldukları ilçeler ile ilgili tespitlerini ve kısaca projelerini, yönetim anlayışlarını paylaşacak.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla İYİ Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Ayyüce Türkeş, aday tanıtım buluşması ile ilgili paylaşım yaptı ve yer, saat bilgilerine yer verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.