TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP Adana’da “Vakit tamam” dedi, halkı yürüyüşe davet etti

MHP Adana İl Teşkilatı 28 Mart günü yürüyüş yapacaklarına yönelik açıklama gerçekleştirdi. Açıklamada yürüyüşe Cumhur İttifakı’nın içinde yer alan Ak Parti temsilcilerinin de destek vereceği vurgulandı.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2024 01:00
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2024 01:00
Kaynak: CANSU ERSOY
ilkhaber-gazetesi.com
MHP Adana’da “Vakit tamam” dedi, halkı yürüyüşe davet etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Teşkilatı, 28 Mart Perşembe günü yürüyüş gerçekleştireceğini açıkladı. Sosyal medyalarından yaptıkları açıklamada “Vakit tamam. Beklenen değişime adım adım bizimle yürü Adana” şeklinde paylaşımda bulundular ve Adana halkını yürüyüşe davet ettiler. 

Seçime çok kısa bir süre kala seçim çalışmaları kapsamında yapılacak olan yürüyüşte sadece MHP’lilerin değil Ak Parti temsilcilerinin de yer alacağı bildirildi. Seçimin son düzlüğüne girdiğimiz şu günlerde, seçimden 2 gün önce yapılacak olan bu yürüyüşle Cumhur İttifakı, seçimden önce belki de son kez birlik olarak yürüyüş gerçekleştirecek.

İller Bankası’nda başlayacak olan yürüyüşün saat 21.00’da başlayacağı belirtildi. İller Bankası’nda başlayacak olan yürüyüşün Şehitler Bulvarı Kavşağı’nda son bulacağı aktarıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.