TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP’den DAİMFED’e ziyaret

MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı ve MHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Firdevs Cingözler, DAİMFED’e ziyarette bulundu ve fikir alışverişi yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 29.02.2024 10:10
Haber Güncellenme Tarihi: 29.02.2024 10:10
Kaynak: CANSU ERSOY
ilkhaber-gazetesi.com
MHP’den DAİMFED’e ziyaret

MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı ve MHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Firdevs Cingözler, Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu (DAİMFED)’na ziyarette bulundu ve çeşitli konular konuşuldu.

Ziyarette kısa bir konuşma yapan MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Adanalı iş insanlarına ve kentin ekonomisine büyük önem veren, her iş kolundan hemşerileriyle bir araya gelerek onlara her alanda elinden gelen desteği sağlamaya çalışan DAİMFED’e teşekkürlerini iletti.

Kanlı, Adana için düşünen, tasarlayan, üreten her sektörü ve her STK'yı, her insanı önemsediklerini ve dinlemeye devam ettiklerini kaydetti. Başkan Kanlı, “Bu anlamda DAİMFED’in görüşlerini önemsiyoruz ve sonuna kadar destekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Kanlı’dan sonra MHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Firdevs Cingözler söz aldı ve tıpkı diğer kentlerdeki gibi olduğu gibi Adana’da da MHP ve Cumhur İttifakı’nın büyük bir uyum, kararlılık ve azimle çalıştıklarını belirtti. Cingözler, bu uyum ve azimi görmekten büyük memnuniyet duyduğunu da söyledi.

MHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Cingözler, konuşmasının devamında şu cümlelere yer verdi:

“Benim şuna olan inancım tam; Adana’da, Sayın Genel Başkanımızı ve Sayın Cumhurbaşkanımızı memnun edecek güzel sonuçlar alacağız. Görünen o ki Cumhur İttifakı’nın bayrağı Adana’da en yükseklerde yer alacak ve Cumhur İttifakı taçlanacak. Bu süreçte müteahhitlerden de desteklerini bekliyoruz. Daha yaşanabilir bir Çukurova için hazırladığımız projelerle Cumhur İttifakı’nın zaferi için desteklerini istiyor ve diliyoruz. Çukurova’nın her yönden gelişip kalkınması adına el ele vereceğiz ve bu seçimi birlik olarak kazanacağız.”

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu da ülkemiz ve Adana’nın yaklaşan yerel ve mahalli idareler seçiminde siyasi temsilcilerimizi geçmişte olduğu gibi ağırladıklarını, bu doğrultuda MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Ak Parti Çukurova İlçe Başkanı Cemal Akın, MHP Çukurova İlçe Başkanı Umut Kapucugil ve partililerle bir araya geldiklerini sözlerine ekledi.

Karslıoğlu, “Başkanımıza ve başkan adayımıza aklımızda yer eden öneri, dilek ve temennilerimizi ilettik. DAİMFED olarak yapılan her gayretin Adana ve Adanalı için olduğunu temenni ederim ki hayırlara vesile olacak sonuçlara ulaşırız” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.