TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Odine halka arz ne zaman? Odine kaç lot verecek? Odine borsada ne zaman işlem görecek?

Odine Solutions Teknoloji, halka arz oluyor. Borsa ile ilgilenen vatandaşlar Odine kaç lot verecek? diye sorgulamaya başladı. Peki Odine borsada ne zaman işlem görecek?

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2024 17:39
Haber Güncellenme Tarihi: 13.03.2024 17:39
Kaynak: Haber Merkezi
Odine halka arz ne zaman? Odine kaç lot verecek? Odine borsada ne zaman işlem görecek?

Sermaye Piyasası Kurulu'ndan (SPK) geçtiğimiz hafta onay alan Odine Solutions Teknoloji'nin halka arzı için talep toplama işlemi bu hafta gerçekleştirilecek. Şirketin yaptığı duyuruya göre, halka arz süreci 13 - 15 Mart tarihleri arasında üç gün boyunca yürütülecek. 15 Mart Cuma günü saat 17.00'ye kadar sürecek olan pay satışında, T1 ve T2 bakiyelerinin kullanımına izin verilmeyecek.

Odine halka arz ne zaman? Odine kaç lot verecek? Odine borsada ne zaman işlem görecek?

Odine Solutions halka arz detayları

Odine Solutions'ın halka arzında toplamda 44.200.000 TL nominal değerinde paylar, sabit 30 TL fiyattan satışa sunulacak. Satıştan elde edilecek paylar, bireysel yatırımcılara eşit şekilde dağıtılacak. Halka arz izahnamesine göre pay tahsisatı aşağıdaki gibi olacak:

Yurt içi bireysel yatırımcılara: 26.520.000 Lot (%60)

Yurt içi kurumsal yatırımcılara: 15.470.000 Lot (%35)

Yurt dışı kurumsal yatırımcılara: 2.210.000 Lot (%5)

Bireysel yatırımcılar için olası pay dağıtımı, katılım oranına göre değişkenlik gösterecek. Payların tamamının satılması halinde halka arzın büyüklüğü yaklaşık 1,32 milyar TL olacak ve şirketin halka açıklık oranı %40'a ulaşacak.

Odine borsada ne zaman işlem görecek?

13-15 Mart 2024 tarihlerinde gerçekleşecek halka arz sonrası Odine Solutions Teknoloji'nin Borsa İstanbul'da işlem görmesi bekleniyor. Şirket, sermayesini 22.100.000 TL artırmayı hedefliyor. Halka arz sonuçlarının açıklanmasının ardından, şirketin borsada işlem görmeye başlayacağı tarih netleşecek. Odine Solutions Teknoloji'nin borsa işlem tarihi ve halka arz sonuçlarıyla ilgili bilgiler, açıklanır açıklanmaz güncellenecektir.

Sermaye Piyasası Kurulu'nun onayı ile halka arz sürecine giren Odine Solutions Teknoloji, yatırımcıların yoğun ilgisini çekiyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.