TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Okul inşaatında kullanılan malzemeler mercek altında

Adana’da yapımı devam eden okul inşaatları ile ilgili imalatları değerlendirmek, kullanılan malzemeleri kentin iklim şartlarına entegre ederek daha modern eğitim kurumları tesis etmek üzere Vali Mahmut Demirtaş ilgililerle bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2018 12:35
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2018 12:35
Kaynak: Haber Merkezi
ilkhaber-gazetesi.com
Okul inşaatında kullanılan malzemeler mercek altında

ADANA(İLKHABER)- Adana’da yapımı devam eden okul  inşaatları ile ilgili imalatları değerlendirmek, kullanılan malzemeleri kentin iklim şartlarına entegre ederek daha modern eğitim kurumları tesis etmek üzere Vali Mahmut Demirtaş ilgililerle bir araya geldi.

Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya Vali Mahmut Demirtaş’ın yanı sıra; Vali Yardımcısı Murat Süzen, Yatırım İzleme Müdürü Rüveyde Serin, Milli Eğitim Müdür Vekili Kazım Baran ve ilgili yetkililer katıldı.

Vali Mahmut Demirtaş toplantıda yaptığı açıklamada; öğrencilerin daha kaliteli eğitim kurumlarında öğrenim görebilmesi için el birliğiyle çalışmaya devam ettiklerini dile getirerek toplantının Adana’daki eğitim yatırımlarına hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

Toplantı, gerekli değerlendirmelerin yapılmasının ardından karşılıklı görüş alışverişiyle son buldu.

              vibratör   realistik penis   realistik vibratör     bdsm   anal vibratör   belden bağlamalı   strapon   zenci vibratör     pet shop   iç giyim   jartiyer iç giyim   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri   sinop otelleri

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.