TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ÖSYM'den Müjde: 2024-MEB-EKYS Sınav Sonuçları Yayımlandı!

Geleceğin eğitim yöneticilerini belirleme amacıyla gerçekleştirilen Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (MEB-EKYS) sonuçları, sonunda açıklandı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı tarafından yapılan duyuruya göre, 18 Şubat tarihinde gerçekleştirilen sınavın değerlendirme süreci tamamlandı ve sonuçlar resmi olarak ilan edildi. Adaylar, heyecanla bekledikleri sonuçlara ulaşmak için ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden sorgulama yapabilirler.

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2024 18:36
Haber Güncellenme Tarihi: 08.03.2024 18:36
Kaynak: Haber Merkezi
ÖSYM'den Müjde: 2024-MEB-EKYS Sınav Sonuçları Yayımlandı!

Eğitim alanında kariyer yapmak isteyen adayların merakla beklediği an sonunda geldi: 2024 Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (MEB-EKYS) sonuçları açıklandı! Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan duyuruya göre, sınavın değerlendirme süreci tamamlanmış ve sonuçlar resmi olarak yayımlanmıştır. Adaylar, geleceklerini şekillendirecek bu önemli bilgilere erişmek için hemen ÖSYM'nin resmi internet sitesine başvurabilirler.

2024-MEB-EKYS Sınav Sonuçları

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı tarafından 18 Şubat'ta gerçekleştirilen Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (2023-MEB-EKYS) sonuçları artık açıklandı. ÖSYM'nin resmi internet adresinde yayımlanan duyuruya göre, sınavın değerlendirme işlemleri tamamlandı ve sonuçlar ilan edildi.

Adaylar, 2024 MEB-EKYS sınav sonuçlarına ÖSYM'nin resmi internet sitesi olan https://sonuc.osym.gov.tr adresinden erişebilirler. Sonuç ekranına ulaşmak için T.C. kimlik numaraları ve aday şifrelerini kullanabilirler.

ÖSYM'nin yaptığı açıklamada, "18 Şubat 2024 tarihinde uygulanan 2024 Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı’nın (2024-MEB-EKYS) değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınav sonuçlarına 8 Mart 2024 tarihinde saat 10.00’dan itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresiyle erişebilecektir. Adaylara ve kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadelerine yer verildi.

ÖSYM'nin duyurusuyla birlikte, adaylar sonuçlarını öğrenerek gelecekleri için planlama yapabilirler. Kamuoyuna duyurulan bu bilgi, sınav sürecinde yer alan tüm adaylar için önemli bir kilometre taşı olmuştur.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.