TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Seçimi kaybeden Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, helallik istedi

Mahalli İdareler Genel Seçimlerini kaybeden Yeniden Refah Partisi Pozantı Belediye Başkanı Adayı Mustafa Çay, Pozantı halkından helallik istedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2024 09:39
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2024 09:39
Kaynak: ALİ GÜRELİ
Seçimi kaybeden Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, helallik istedi

Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ni kaybeden Yeniden Refah Partisi Pozantı Belediye Başkanı Adayı Mustafa Çay, Pozantı halkından helallik istedi.

Mustafa Çay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Pozantı Belediye Başkanı olarak bugüne kadar yapmış olduğu görevinin halk tarafından demokratik bir şekilde sonlandırıldığını söyledi.

Daha önce seçildiği 3 dönemde kendisine destek olan Pozantı halkının tercihine saygı duyduğunu ifade eden Başkan Çay, "Bu memleket için kim hayırlısıysa ona hayırlı olsun demek istiyorum. Demokrasiyi içine sindirmenin de bir erdem olduğunu düşünüyorum. Halkımızın böyle bir tercihi olduysa, bugüne kadar bizi iktidarda tuttuysa ve bugün de görevimizi sonlandırıyorsa bize de sosyal hayatımızda bu saatten sonra mutlu, huzurlu ve sağlıklı yaşamak düşüyor." dedi.

Seçilen Belediye başkanına Pozantı'ya güzel hizmetler yapmasını temenni eden Mustafa Çay, "Eğer ki bizim düşüncemizden, bizim bilgimizden ve tecrübemizden faydalanmak isterse Pozantı için var olduğumu ifade etmek istiyorum. Bugüne kadar ki desteklerinden dolayı herkese sonsuz teşekkür ediyorum. Herkesi Allah'a emanet ediyorum. Benim hakkım herkese helal olsun. Pozantı da bana hakkını helal ederse sevinirim." ifadeleri kullandı.

Kaynak: ALİ GÜRELİ

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.