TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

 Şehit Tabip Asteğmen Hulusi Elçi Kimdir?

Şehit Tabip Asteğmen Hulusi Elçi, Kuzey Irak'ta Pençe Kilit Operasyonları sırasında görev yaparken şehit düştü. Askerliğinin son günlerinde vatanı için canını feda eden Elçi'nin cenazesi Bingöl'de defnedilecek. Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2024 17:48
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2024 17:48
Kaynak: Haber Merkezi
 Şehit Tabip Asteğmen Hulusi Elçi Kimdir?

Şehit Tabip Asteğmen Hulusi Elçi, Kuzey Irak'ta Pençe Kilit Operasyonları sırasında vatanı ve milleti için görev yaparken şehadet mertebesine erişti. Askerliğinin bitmesine sadece bir hafta kala, 19 Mart 2024 tarihinde şehit düştü. Bingöl'de defnedilecek olan şehidin cenazesine Allah'tan rahmet, yakınlarına ise başsağlığı diliyoruz.

Hulusi Elçi'nin Yaşamı ve Görevi

Şehit Tabip Asteğmen Hulusi Elçi'nin doğum yeri ve yaşına dair detaylar henüz kamuoyuna açıklanmamıştır. Ancak, askerlik görevini başarıyla yerine getirirken şehadet mertebesine eriştiği bilinmektedir. Kuzey Irak'ta Pençe Kilit Operasyonları sırasında vatanı ve milleti için görev yaparken şehadet mertebesine ulaşmıştır.

Vatanı ve Milleti İçin Görev Yapan Bir Kahraman

Şehit Tabip Asteğmen Hulusi Elçi, vatanı ve milleti için son nefesine kadar görevini layıkıyla yerine getirmiştir. Fedakarca çalışırken vatan uğruna canını feda etmiş olan Elçi, milletimizin gönlünde her zaman bir kahraman olarak yaşayacaktır. Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.