TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ulaştırma Bakanlığı'ndan korsan taşımacılığa sıkı denetim: 5 Milyon 321 bin lira ceza!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı öncesinde alınan sıkı tedbirlerin sonuçlarını paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2024 15:37
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2024 15:37
Kaynak: İBRAHİM BAYSAL
Ulaştırma Bakanlığı'ndan korsan taşımacılığa sıkı denetim: 5 Milyon 321 bin lira ceza!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı öncesi alınan sıkı tedbirlerin başarılı sonuçlar verdiğini açıkladı. Bakan Uraloğlu, yapılan denetimlerle fahiş fiyatlı bilet satışının önüne geçildiğini ve vatandaşların rahat bir şekilde yolculuk yapabildiğini vurguladı.

Ramazan Bayramı tatilinde yaşanabilecek yoğunluklara karşı alınan tedbirlerin başarılı sonuçlar verdiğini belirten Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yapılan denetimlerle vatandaşların mağduriyet yaşamadan yolculuklarını tamamlayabildiğini ifade etti.

Bakan Uraloğlu, 9 günlük Ramazan Bayramı tatili süresince yollarda ve yolcu taşımacılığında oluşabilecek yoğunlukları önlemek amacıyla alınan tedbirlerin etkili olduğunu belirtti. Özellikle şehirlerarası otobüs seyahatlerindeki yoğunluğa dikkat çeken Bakan Uraloğlu, bayram tatili süresince gerçekleştirilen otobüs seferlerinin ve taşınan yolcu sayısının oldukça yüksek olduğunu açıkladı.

Ulaştırma Bakanlığı'ndan korsan taşımacılığa sıkı denetim 5 Milyon 321 bin lira ceza! 2

DENETİMLER HIZ KESMEDEN SÜRDÜ

Ulaştırma Bakanlığı ekipleri ve kolluk kuvvetleri tarafından yapılan denetimlerin büyük bir titizlikle yürütüldüğünü belirten Bakan Uraloğlu, vatandaşların huzurlu, rahat ve güvenli bir şekilde yolculuk yapabilmesi için sahada 7 gün 24 saat boyunca denetimlerin gerçekleştirildiğini ifade etti.

Bakan Uraloğlu, Ramazan Bayramı tatili süresince özellikle otobüs biletlerinin fahiş fiyatlarla satılmasının önlenmesi için denetimlerin büyük bir titizlikle yürütüldüğünü vurguladı. Ücret tarifelerine uymayan işletmecilerin tek tek incelendiğini ve gerekli idari para cezalarının uygulandığını belirtti.

Ulaştırma Bakanlığı'ndan korsan taşımacılığa sıkı denetim 5 Milyon 321 bin lira ceza! 3

YURT GENELİNDE 4 BİN 810 OTOBÜS DENETLENDİ

Denetimler kapsamında ulaşımın düzenlenmesi ve vatandaşların haklarının korunması amacıyla Karayolu Taşıma Kanunu'na aykırı hareket eden işletmelere ciddi para cezaları kesildiğini açıklayan Bakan Uraloğlu, korsan taşımacılık yapan ve usulsüzlük yapan işletmelere toplamda 5 milyon 321 bin 223 lira idari para cezası uygulandığını dile getirdi.

Bakan Uraloğlu, yurt genelinde 4 bin 810 otobüsün denetlendiğini ve denetimlerin etkin bir şekilde sürdüğünü belirterek, vatandaşların güvenli ve düzenli bir şekilde seyahat etmelerinin sağlanması için denetimlerin devam edeceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: İBRAHİM BAYSAL

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.