TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti MYK toplantısı: Siyasi değişim gündemde

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı. Seçim sonuçlarının ardından siyasi manevralar masaya yatırılıyor.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2024 15:38
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2024 15:41
Kaynak: Haber Merkezi
AK Parti MYK toplantısı: Siyasi değişim gündemde

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK), Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında bir araya geldi. Toplantının, yerel seçim sonuçlarının sayısal değerlendirilmesinin ardından bu kez siyasal sonuçların ele alınması bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, MKYK toplantısında değişim mesajı vermesinin ardından, MYK üyeleri arasında değişiklik yapılması bekleniyor.

AK Parti Genel Merkezi'ndeki toplantı, saat 14.00'te başladı. Seçim sonuçlarının sayısal olarak değerlendirilmesinin ardından, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir'in siyasal yönden rapor sunması bekleniyor.

AK Parti'de genel başkanlar düzeyinde bir değişim yapılması beklentiler arasında yer alıyor. Erdoğan'ın son MKYK toplantısında kongre öncesi değişim mesajı vermesi, bu yönde beklentileri artırdı.

AK Parti'de 14 Mayıs'ta Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı yapılacak. Bu toplantıdan önce il başkanları düzeyinde de değişiklik yapılması olasılığı konuşuluyor.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, MYK toplantısının ardından açıklamalarda bulunacak.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.