TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ataması yapılmayan öğretmenler, mülakatsız 68 bin atama istiyor

KPSS puanlarına göre atanamayan öğretmenler, mülakatsız atama taleplerini dile getirerek eşitlik ve adil bir atama süreci istedi. Sosyal medya üzerinden seslerini duyurmaya çalışan ataması yapılmayan öğretmenler, KPSS puanlarına göre mülakatsız 68 bin atama yapılmasını istedi.

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2024 12:25
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2024 12:25
Kaynak: Haber Merkezi
Ataması yapılmayan öğretmenler, mülakatsız 68 bin atama istiyor

Türkiye genelinde KPSS puanlarına göre atanamayan binlerce öğretmen, eşitlik ve adil bir atama süreci talebiyle mülakatsız atama istedi. Toplamda 68 bin atama talep eden öğretmenler, atanamama sorunlarını çözme adına çeşitli platformlarda seslerini duyurmaya çalışıyor.

Özellikle atama bekleyen öğretmenler, KPSS puanlarına dayalı bir atama süreci talep ediyor ve bu konuda adımlar atılmasını istiyor. Mevcut durumda atanamayan öğretmen sayısının artması, öğretmen adaylarını endişelendiriyor ve atama süreçlerinde adaletin sağlanması taleplerini beraberinde getiriyor.

Ataması yapılmayan öğretmenler, mülakatsız 68 bin atama istiyor 2

Eğitim camiasında yaşanan atama sıkıntıları, ataması yapılmayan öğretmenlerin gündeminde önemli bir yer tutuyor. Taleplerini dile getiren öğretmenler, atanamama durumlarının KPSS puanlarına göre adil bir şekilde değerlendirilmesini ve mülakatsız atama sürecinin hayata geçirilmesini talep ediyor.

Öğretmenlerin bu isteği, eğitim alanında yaşanan sorunlara dikkat çekerek, atama süreçlerinde daha şeffaf ve adil bir yaklaşımın benimsenmesini amaçlıyor. Konuyla ilgili olarak ataması yapılmayan öğretmenlerin çeşitli etkinlikler ve platformlarda seslerini duyurmaya devam etmesi bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.