Avcı: Adana Büyükşehir Belediyesi’nde kadrolu işçilere ait ödemeler en yakın zamanda yapılmalı

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Haziran ayı oturumunda gündem dışı söz alan AK Parti Meclis Üyesi Abdullah Avcı, belediyede görevli kadrolu işçilerin fazla mesai ve ikramiye ücretlerinin yılbaşından bu yana ödenmediğini belirterek alacakların bir an önce yatırılmasını istedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2025 14:01
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2025 16:21
Muhabir: Meryem Ünal
Avcı: Adana Büyükşehir Belediyesi’nde kadrolu işçilere ait ödemeler en yakın zamanda yapılmalı

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi, Haziran ayı oturumunun ikinci toplantısını gerçekleştirdi. Meclise Adana Büyükşehir Belediye Meclis 1. Başkan Vekili Göktürk Boyvadaoğlu başkanlık yaptı. Açılış yoklamasının ardından gündem maddeleri görüşülmeye başlandı. Gündem dışı söz alan AK Parti Meclis Üyesi Abdullah Avcı, belediyede görev yapan kadrolu işçilerin yaşadığı maaş dışı ödemeler sorununa dikkat çekti.

Adana Büyükşehir Belediyesi’nde kadrolu işçilere ait ödemeler en yakın zamanda yapılmalı

“İşçiler alacaklarını bekliyor”

AK Parti Meclis Üyesi Abdullah Avcı, Adana Büyükşehir Belediyesinde çalışan birçok işçinin ikramiye ve fazla mesai ücretlerini alamadığını belirterek şunları söyledi: “Adana Büyükşehir Belediyesinde görevli kadrolu işçiler maaşlarının dışında yatması gereken ikramiye, fazla mesai ücretlerin yaklaşık olarak yılbaşından bu yana yatırılmadığını ve bir çok işçinin 100 bin TL’nin üzerinde alacaklarının biriktiğini görüyoruz. İşçiler artık bu paralar artık ödenmesini istiyor. Sanırım bayramdan önce 15 bin TL’lik bir kısmı yatırılmış. İşçi alacaklarının ödenmesini istiyoruz.”

Kaynak: Meryem Ünal

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.