Balıkesir Sındırgı’da yaşanan deprem anının şiddeti kamerada

Balıkesir Sındırgı'da 10 Ağustos akşamı 6,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem anı, bir avukatlık ofisinin güvenlik kameralarına yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2025 09:59
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2025 10:02
Kaynak: AA

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde 10 Ağustos akşamı saat 19.53’te 6,1 büyüklüğünde şiddetli bir deprem meydana geldi. Deprem, bölgedeki vatandaşlar arasında büyük paniğe neden olurken, anı bir avukatlık ofisinin güvenlik kameraları kaydetti.

Kayıtlarda, sarsıntının etkisiyle ofis içerisindeki nesnelerin titrediği ve insanların panikle dışarı çıktığı görülüyor. Deprem sonrası bölgede artçı sarsıntılar da yaşanmaya devam etti.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), deprem sonrası yaptığı açıklamada, vatandaşları tedbirli olmaları konusunda uyardı ve artçı depremlerin takip edildiğini bildirdi.

Depremle ilgili incelemeler ve bölgedeki hasar tespit çalışmaları sürüyor.

Kaynak: AA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.