TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cezaevinden çıkan Nihal Candan'ın 37 Kilo düşüşünün ardından son hali

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından tutuklanan Nihal Candan, cezaevinden çıktıktan sonra ilk kez konuştu. Psikolojik zorluklar yaşadığını ifade eden Candan, ailesini özlediğini ve Seçil Erzan ile aynı koğuşta kaldığını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2024 10:13
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2024 10:13
Kaynak: Haber Merkezi
Cezaevinden çıkan Nihal Candan'ın 37 Kilo düşüşünün ardından son hali

Kamuoyunun yakından tanıdığı Bahar ve Nihal Candan kardeşler, suç örgütü üyeliği ve kara para aklama iddialarıyla tutuklanmıştı. Mahkeme süreci devam ederken, Nihal Candan'ın yaşadığı psikolojik sıkıntılar nedeniyle 37 kiloya düştüğü ve anoreksiya teşhisiyle tahliye edildiği açıklandı.

nihal candan

Nihal Candan, hapishaneden çıktıktan sonra yaptığı açıklamada, "Başlarda daha zordu tabii ki ama hep kardeşimle birbirimize destek çıktık. Psikolojik olarak zor geldi bana. Hatalarımız vardır, doğrudur. Bir iki küçük çocuğa kötü örnek olduysam özür dilerim. Amacım hiçbir zaman sosyal medyadan para kazanmak olmadı" ifadelerini kullandı.

nihal candan

Candan, Seçil Erzan ile aynı koğuşta kaldıklarını ve sorunsuz bir süreç geçirdiklerini belirtirken, "Seçil izlemiyor haberi diye biz haber izlemiyorduk" dedi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.