TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Cübbeli Ahmet Hoca'dan yerel seçimlerde cumhur ittifakı için dua

Kalp rahatsızlığı atlatan Cübbeli Ahmet Hoca, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, yerel seçimlerde Cumhur İttifakı'nın başarılı olması için dua etti.

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2024 13:17
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2024 13:17
Kaynak: Haber Merkezi

Cübbeli Ahmet Hoca, yakın zamanda geçirdiği kalp rahatsızlığından sonra sosyal medya hesapları üzerinden önemli bir paylaşımda bulundu. Özellikle yerel seçimlerin yaklaştığı bu dönemde, Cübbeli Ahmet Hoca, 26 Mart Salı akşamı Bedir Gecesi Özel yayınında Cumhur İttifakı'nın seçimlerde başarılı olması için dua etti.

Paylaşımında, "Gelen seçimlerde ya Rabbi Cumhur İttifakı'nı galip eyle, aziz eyle, mansur eyle, muzaffer eyle. Dem'e yardım edenleri, PKK'ya yardım edenleri, terörle birleşenleri sen umduklarına ulaştırma ya Rabbi" ifadelerini kullanan Cübbeli Ahmet Hoca'nın bu duası, sosyal medyada geniş yankı buldu.

Cübbeli Ahmet Hoca'nın geçirdiği sağlık sorunlarının ardından yaptığı bu dua, Cumhur İttifakı'nın seçimlerdeki başarısı için yapılan destek açıklamaları arasında dikkat çekti. Özellikle yerel seçimlerin önemine vurgu yaparak yapılan bu dua, sosyal medya platformlarında geniş kitleler tarafından paylaşılıp tartışılmaya başlandı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.