TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dani Alves’in sözcüsünden ‘İntihar’ İddialarına sert yanıt

Brezilyalı futbolcu Dani Alves’in cezaevinde intihar ettiği iddialarına yanıt geldi! Avukatları ve sözcüsü, ortaya atılan iddiaları sert bir dille reddetti.

Haber Giriş Tarihi: 10.03.2024 12:13
Haber Güncellenme Tarihi: 10.03.2024 12:17
Kaynak: Haber Merkezi
Dani Alves’in sözcüsünden ‘İntihar’ İddialarına sert yanıt

Brezilyalı futbolcu Dani Alves'in, cezaevinde intihar ettiği iddialarına yönelik yapılan açıklamalar sontası Dani Alves'in avukatları ve sözcüsü, bu iddiaları reddederek basında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti. Alves'in sözcüsü, bilginin sosyal medyada paylaşıldığını ancak hiçbir somut dayanağı olmadığını ifade ederek ve bu iddiayı ortaya atan kişiye karşı hukuki işlem başlatılması yönünde çaba sarf edeceklerini dile getirdi.

dani alves intihar

Brezilyalı gazeteci Paulo Albuquerque'nin sosyal medyada Dani Alves'in intihar ettiğini iddia etmesiyle başlayan söylentiler, futbol dünyasını sarsmıştı. Ancak Alves'in avukatları ve sözcüsü, bu iddiaları yalanlayarak Dani Alves'in hayatta olduğunu ve cezaevindeki durumunun normal olduğunu belirtti.

Dani Alves, 2022 yılında gece kulübünde bir kadına cinsel saldırıda bulunmakla suçlanmış ve bu suçlamalar nedeniyle tutuklanmıştı. Ancak Alves'in avukatları, müvekkillerinin suçsuz olduğunu ve basında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını iddia ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.