TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ece Üner Taha Hüseyin Karagöz'ü eleştirdi

Sözcü TV'de gerçekleşen programda Ece Üner, Taha Hüseyin Karagöz'e yöneliksert eleştirilerde bulundu. Karagöz'ü 'Gazeteci' olarak tanımlamayan Üner, geçmişteki haberleri ve açıklamaları referans gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2024 10:03
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2024 10:13
Kaynak: Haber Merkezi
Ece Üner Taha Hüseyin Karagöz'ü eleştirdi

Ece Üner'in Taha Hüseyin Karagöz'e yönelik sert sözleri ve eleştirileri, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i ziyaret etmesiyle ilgili tartışmaları gündeme getirdi. Üner, Karagöz'ü "gazeteci" olarak tanımlamadı ve onun geçmişteki tartışmalı haberlerini ve açıklamalarını dile getirdi. Bu eleştiriler Sözcü TV'deki bir programda yapıldı.

Üner, Karagöz için "kişi" ifadesini kullanarak gazeteci olmadığını iddia etti ve geçmişteki haberleri ve açıklamalarını referans gösterdi. Ayrıca, "Hiç kimsenin kalemşörü de değiliz. Bizim gibi insanlar paradan puldan çakarlı araçtan vazgeçip hakikati kamuoyuna haykırmaya çalışan insanlar bedel ödüyorlar bu troller yüzünden. Siz genel merkezde ağırlıyorsunuz böyle bir şey olabilir mi?" şeklinde eleştirilerde bulundu.

taha hüseyin karagöz

Ne Olmuştu?

AK Parti'ye yakınlığıyla bilinen gazeteci Taha Hüseyin Karagöz ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in buluşması gündem olmuştu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Özel, "Daha evvel bize söz hakkı tanımış bir isimdi. Ve dün başka siyasilere uğramış; siyasilere uğrarken bizim odamıza da uğradı ve o sırada nikah davetiyesi bıraktı. Kapımıza gelmiş, bu kişiyi kabul etmemek olmaz" dedi.

taha hüseyin karagöz

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.