TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Feyza Altun'dan Toplumun Tepkisini Çeken Skandal 'Şeriat 'paylaşımları

Sosyal medyada oldukça popüler olan Avukat Feyza Altun X sosyal medya platformunda şeriat ile ilgili paylaşımlarda bulunarak bir kesimin hedefi oldu. Peki o paylaşımlar neydi? İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2024 10:23
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2024 10:31
Kaynak: Haber Merkezi
Feyza Altun'dan Toplumun Tepkisini Çeken Skandal 'Şeriat 'paylaşımları

Avukat Feyza Altun'un bazı kesimlerin tepkisini çekecek paylaşımları ile gündemde geldi. Sosyal medya kullanıcıları, Altun'un İslam dinini hedef alan sözlerine karşı tepkilerini dile getirdiler. Özellikle, İslam'a ve Kur'an'a yapılan hakaretin kabul edilemez olduğunu vurgulayan birçok kişi, Altun hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Altun'un paylaştığı skandal ifadeler arasında, "Şeriata sövmek ile Kur'an'a sövmek arasında hiçbir fark yoktur. Ki zaten ben Kur'an'a açıkça sövemeyenlerin bunu şeriat üzerinden yaptığı kanaatindeyim." ve "Tamam bu ülkenin en kafiri sensin. Hatta Firavun bile senin kadar kafir değil." gibi mide bulandırıcı sözler bulunuyor.

feyza altun şeriat

Toplumun büyük kesimi, Altun'un İslam dinine ve kutsal değerlere yönelik hakaretlerinin kabul edilemez olduğunu ve bu tür söylemlerin toplumda kin ve nefret oluşturabileceğini belirtiyor. Bu nedenle, halkı kin ve nefrete sürükleyici sözlerin yasal yaptırımlara tabi olması gerektiğini ifade eden sosyal medya kullanıcıları, Altun'un bu skandal ifadeleriyle ilgili adli işlemlerin başlatılmasını talep ediyorlar.

feyza altun

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.