SON DAKİKA
Hava Durumu

İstanbul sallandı! Marmara Denizi'nde deprem meydana geldi

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Karadeniz açıklarında 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Akşam saatlerinde kaydedilen ve yerin yaklaşık 13.5 kilometre derinliğinde oluşan sarsıntının İstanbul'da da hissedildiği bildirildi.

Haber Giriş Tarihi: 26.10.2025 19:53
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2025 09:29
Kaynak: Haber Merkezi
İstanbul sallandı! Marmara Denizi'nde deprem meydana geldi

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Karadeniz'de bir deprem meydana geldiğini açıkladı.

AFAD'ın sosyal medya hesabından ve resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, saat 19.44'te merkez üssü Karadeniz olan 3,7 büyüklüğünde bir sarsıntı kaydedildi.

Depremin yerin 13.57 kilometre derinliğinde meydana geldiği belirtildi. Karadeniz açıklarında gerçekleşen depremin başta İstanbul olmak üzere çevre illerden de hissedildiği öğrenildi.

Şu ana kadar depremle ilgili herhangi bir olumsuz ihbar alınmadığı bilgisi paylaşıldı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.