TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Meral Akşener, ''Bir tarafta Dilan Polat haline gelmiş çocuklar, bir tarafta karnı guruldayan çocuklar''

Haklarından kara para aklama, vergi kaçırma gibi suçlamalarla Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılan Dilan Polat ile eşi Engin Polat ile ilgili Meral Akşener açıklamada bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2023 11:51
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2023 11:51
Kaynak: İBRAHİM BAYSAL
Meral Akşener, ''Bir tarafta Dilan Polat haline gelmiş çocuklar, bir tarafta karnı guruldayan çocuklar''

İbrahim Baysal

(İLKHABER)- Dilan Polat, Meclis'teki grup toplantısında haklarında göndermede bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'e sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile cevap verdi. Polat, "Meral Hanım bizi dinlemeden yoksulluğun sebebi bizi görmüş. Türkiye’yi yönetme iddiasında bu ayrımcılığı nasıl yapar. Bizden şikayetçi bir vatandaş var mıymış? İddia ederim kendisinden çok bu millete faydamız var garibe yardımımız var. Biz insanımıza bağış yapıyoruz bağışla milletvekili değil. Bizim üzerimizden siyaset yapıp iktidara saldırma nedeni yapmasın. Neredeyse muhalif medya ve muhalefetin iktidarla siyasetin piyonu olacağız" ifadelerini kullandı.

Meral Akşener Ne Demişti?

Meral Akşener ''Allah bize bu hırsızları, yolsuzlukları rezil etmeyi nasip etsin inşallah.  Bu ülkede çaldıkları paralar, yaptıkları ahlaksızların yanlarına kalmayacağını biliyorum. 

Bir yanda her biri birer Dilan Polat haline gelmiş, Engin Polat tipine dönmüş çocuklar, bir tarafta karnı guruldayan, yemeklerinden böcek çıkan çocuklar, ekmek ağırlıklı beslenen çocuklar. 

Bunların kursaklarından o haramları almayı bize nasip et Allah’ım.''

Eski Bakan,Bursa Milletvekili Mustafa Varank ise Meral Akşener'e cevaben :

''Haram yiyen arıyorsan sağa sola bakmana gerek yok.

Hazine arazisine kaçak çiftlik yapıp yıllarca işgal eden, kaçak çiftliği yıkılırken gazeteci dövdüren, üstüne şehit bacısına küfreden, tekrar vekil yaparak ödüllendirdiğin Lütfü Türkkan yanında duruyor. 

Hadi getir kursağından!'' ifadelerini kullandı. 

Lütfü Türkkan Ne Yapmıştı ?

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın dokunulmazlığı şehit yakınına ‘hakaret’ ettiği gerekçesi ile kaldırılmıştı.

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili olan Lütfü Türkkan'a ait, Dilovası'nda bulunan çiftlikte yapılan incelemeler sonucu 15 yapının, kaçak olarak TOKİ arazisinee yapıldığı belirlenmişti. 

mustafavarankmeralaaksenerecevapverdi

Kaynak: İBRAHİM BAYSAL

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.