TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Milli Savunma Bakanlığı'ndan 'NATO' paylaşımı

Milli Savunma Bakanlığı, Türkiye'nin NATO'ya katılışının 72. yıl dönümünü, güçlü ve güvenilir bir üye olarak sağladığı katkılarla kutladı. Bakanlık, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda Türkiye'nin NATO'ya olan bağlılığını vurgulayarak, gelecekte de önemli katkılar sunmaya devam edeceğini belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2024 16:26
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2024 16:26
Kaynak: Haber Merkezi
Milli Savunma Bakanlığı'ndan 'NATO' paylaşımı

Milli Savunma Bakanlığı, Türkiye'nin NATO'ya katılışının 72. yıl dönümünü özel bir video ile kutladı. Bakanlık, sosyal medya hesapları üzerinden yayımlanan videoda Türkiye'nin NATO'ya olan bağlılığını ve ittifaka sağladığı katkıları vurguladı.

Yapılan paylaşımda, Türkiye'nin NATO'ya üyeliği süresince üstlendiği görevleri başarıyla yerine getirdiği ve bundan sonra da bu katkıları sürdüreceği belirtildi. Türkiye'nin NATO Kara Komutanlığı'na ve NATO kuvvet yapısındaki yüksek hazırlık seviyeli kara kuvveti karargâhından biri olan NATO Hızlı Konuşlandırılabilir Kolordu Karargâhı'na ev sahipliği yaptığı ifade edildi.

Bakanlık, Türkiye'nin NATO'nun ikinci büyük ordusu olarak ittifakın merkezinde önemli bir konuma sahip olduğunu vurgulayarak, ülkenin güçlü ve güvenilir bir NATO üyesi olarak gelecekte de önemli katkılar sağlamaya devam edeceğini belirtti.

Milli Savunma Bakanlığı'nın paylaşımında, Türkiye'nin NATO'ya olan bağlılığı, güçlü savunma kapasitesi ve ittifaka sağladığı stratejik katkılar özellikle vurgulandı.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan 'NATO' paylaşımı 2

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.