TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Münevver Karabulut cinayetine dair son gelişmeler: Cem Garipoğlu'nun otopsi görüntüleri ortaya çıktı

Münevver Karabulut'un katili Cem Garipoğlu'nun ölümünden sonra mezarının açılması talebi üzerine başlatılan soruşturmada, Garipoğlu'nun otopsi görüntüleri gündeme geldi. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2024 10:19
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2024 10:19
Kaynak: Haber Merkezi
Münevver Karabulut cinayetine dair son gelişmeler: Cem Garipoğlu'nun otopsi görüntüleri ortaya çıktı

Münevver Karabulut'un 2009 yılında vahşice öldürülmesiyle gündeme gelen ve cinayetle ilgili olarak Cem Garipoğlu'nun 24 yıl hapis cezasına çarptırıldığı olayda yeni gelişmeler yaşanıyor. Karabulut Ailesi'nin talebi üzerine Cem Garipoğlu'nun mezarının açılması istenmiş, ancak bu talep hem savcılık hem de Adalet Bakanlığı tarafından reddedilmişti.

Garipoğlu'nun ölümüyle ilgili kamuoyundaki şüpheleri gidermek adına Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturmada, Garipoğlu'nun otopsi sırasında çekilen fotoğraf ve videoların talep edildiği öğrenildi. Bu görüntülerde, Garipoğlu'nun yüzünün açık şekilde göründüğü ve sağ ve sol el parmaklarında morarmaların bulunduğu belirtildi.

Cem Garipoğlu'nun, Silivri Cezaevi'nde 2014 yılında kaldığı tek kişilik hücrede intihar ettiği açıklanmıştı. Ancak, Garipoğlu'nun ölümüyle ilgili kamuoyunda hala şüpheler bulunuyor ve Garipoğlu'nun gerçekten ölüp ölmediği konusunda tartışmalar devam ediyor.

Garipoğlu'nun babası Hayyam Garipoğlu da mezarın açılması talebini destekleyerek, soruşturmanın sonuca ulaşması ve bu tartışmalara son verilmesi için savcılığa başvurdu.

Soruşturmanın gelişmeleri, kamuoyunda Cem Garipoğlu'nun ölümüne ve cinayete ilişkin şüphelerin sürmesine neden olurken, otopsi görüntülerinin incelenmesiyle soruşturmanın daha da derinleşmesi bekleniyor.

Münevver Karabulut cinayetine dair son gelişmeler Cem Garipoğlu'nun otopsi görüntüleri ortaya çıktı 2

GARİPOĞLU'NUN OTOPSİ GÖRÜNTÜLERİ İNCELEMEYE ALINDI: MEZAR AÇILMA TALEBİ YENİDEN GÜNDEMDE

Cem Garipoğlu'nun ölümüne ilişkin şüpheleri gidermek amacıyla yapılan otopsi işlemine ait fotoğraf ve videoların incelenmesi sonucunda ortaya çıkan bilgiler, Karabulut Ailesi'nin taleplerini yeniden gündeme getirdi. İnceleme sonucunda hazırlanan rapor, soruşturma dosyasına sunuldu ve aynı bilgilerden oluşan bir örnek Karabulut Ailesi'ne de iletildi.

Münevver Karabulut cinayetine dair son gelişmeler Cem Garipoğlu'nun otopsi görüntüleri ortaya çıktı 3

Otopsi görüntülerinde, Garipoğlu'nun yüzünün açık şekilde göründüğü ve ellerindeki morlukların dikkat çektiği belirtildi. Bu gelişmeler üzerine Karabulut Ailesi, avukatları aracılığıyla Garipoğlu'nun mezarında fethi kabir işlemi yapılması talebini tekrarladı. Eğer mezarın açılması sonucunda Garipoğlu'na ait olmayan bir beden bulunursa, otopsi ve soruşturma işlemlerinde görev alan yetkililer hakkında kamu davası açılması talep edildi.

Münevver Karabulut cinayetine dair son gelişmeler Cem Garipoğlu'nun otopsi görüntüleri ortaya çıktı 4

Savcılığa sunulan dilekçede, cinayet soruşturmasında yaşanan eksikliklerin de belirtildiği öğrenildi. Mezarın açılıp açılmaması hakkındaki kararın ise savcılığın vereceği kararla netlik kazanacağı belirtildi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.