TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Onursal Adıgüzel’in eşi Çekmeköy Belediyesi’ne atandı iddiasına yalanlama: Gerçeği yansıtmıyor

Ataşehir Belediye Başkanı'nın eşinin Çekmeköy Belediyesi'ne başkan yardımcısı olarak atanması iddialarını Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez yalanladı.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2024 12:42
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2024 12:42
Kaynak: Haber Merkezi
Onursal Adıgüzel’in eşi Çekmeköy Belediyesi’ne atandı iddiasına yalanlama: Gerçeği yansıtmıyor

İstanbul'un Çekmeköy ilçesi Belediye Başkanı Orhan Çerkez, Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel’in eşi Elif Duygu Adıgüzel’in Çekmeköy Belediyesi'ne başkan yardımcısı olarak atandığı iddialarını reddetti.

Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez, yaptığı açıklamada, "Bazı sosyal medya platformları ve internet sitelerinde dolaşımda olan haberlerde, 'Ataşehir Belediye Başkanı Sn. Onursal Adıgüzel’in eşi Sn. Duygu Övür Adıgüzel’in Çekmeköy Belediyesi’ne başkan yardımcısı olarak atandığı' yönünde iddialar bulunmaktadır. Bahse konu atama iddiaları gerçeği yansıtmamaktadır. Kamuoyunun bilgisine sunarız" ifadelerini kullandı.

İddiaların yayılmasının ardından Çekmeköy Belediye Başkanı Orhan Çerkez’in resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklama ile konu netlik kazandı. Bu açıklama ile, Elif Duygu Adıgüzel’in Çekmeköy Belediyesi'ne başkan yardımcısı olarak atanması iddialarının asılsız olduğu vurgulandı.

Olayın detaylarına göre, İstanbul’un Ataşehir ilçesinde CHP'den belediye başkanı seçilen Onursal Adıgüzel’in eşi Elif Duygu Adıgüzel’in Çekmeköy Belediyesi’ne başkan yardımcısı olarak atanmış olduğu iddia edilmişti. Ancak Çerkez'in yaptığı açıklama bu iddiaları reddederek, kamuoyunu bilgilendirdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.