Samsun’da yol çöktü, istinat duvarı araçların üzerine yıkıldı

Samsun’un Atakum ilçesinde etkili olan kuvvetli yağış sele ve su baskınlarına yol açtı. Alanlı Mahallesi’nde bir sitenin istinat duvarı çöken yolla birlikte park halindeki araçların üzerine devrildi. 4 araç kullanılamaz hale geldi.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2025 10:15
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2025 10:15
Kaynak: İHA
Samsun’da yol çöktü, istinat duvarı araçların üzerine yıkıldı

Atakum ilçesi Alanlı Mahallesi’nde şiddetli sağanak yağış nedeniyle adeta kabus yaşandı. Mahalledeki bir sitenin bahçesine yakın noktada yol, aşırı yağışın etkisiyle çöktü.

İSTİNAT DUVARI 4 ARACIN ÜZERİNE DÜŞTÜ

Yolun çökmesiyle birlikte istinat duvarı da devrilerek park halindeki araçların üzerine düştü. Büyük gürültüyle yıkılan duvar, 4 aracı adeta hurda yığınına çevirdi. Olayda can kaybı yaşanmaması teselli kaynağı olurken, araç sahipleri büyük şok yaşadı.

ALTYAPI HASAR GÖRDÜ, ŞEBEKE SUYU PATLADI

Yolun çökmesi sonucu altyapıda da ciddi hasar meydana geldi. Şebeke suyu hattı patladı ve çevrede su taşkınları oluştu. Ekipler, hem su kesintisini gidermek hem de çöken yolda onarım başlatmak için çalışma yürütüyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.