TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tekirdağ Çorlu'da "MAHZEN-19" Operasyonu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, elebaşılığını Barış Boyun’un (Yurt dışı firar) yaptığı organize suç örgütüne yönelik Tekirdağ Çorlu'da 3 gün süren “MAHZEN-19” operasyonlarında 13 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Operasyonda 1 adet lav silahı da ele geçirildi.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2024 10:44
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2024 10:44
Kaynak: Haber Merkezi

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde, Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü ve Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığı tarafından 3 gün süren "MAHZEN-19" operasyonları düzenlendi. Operasyonlar sonucunda, organize suç örgütü elebaşı Barış Boyun'un yönettiği gruptan 13 şüpheli yakalandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikayanın açıklamaları şöyle;

''Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; herhangi bir büyüklükte ve nerede olursa olsun, ailelerimizin huzurunu kaçıran organize suç örgütlerine karşı milletimizin duaları ve desteğiyle mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir.

Şüphelilerin suçlamaları arasında suç işlemek amacıyla örgüt kurma, kasten adam öldürme, silahlı saldırı ve adam öldürmeye teşebbüs, hırsızlık ve kanuna muhalefet suçları bulunmaktadır.

Operasyonlar sonucunda ele geçirilen silahlar ve malzemeler arasında bir adet lav silahı, üç adet el bombası, bir adet AK-47 uzun namlulu otomatik silah, iki adet tabanca, bir adet pompalı tüfek, 74 adet AK-47 fişeği, bir adet AK-47 şarjörü, beş adet tabanca şarjörü, 15 adet tabanca fişeği, 31 adet pompalı tüfek kartuşu, üç adet kar maskesi ve iki adet çalıntı plakasız motosiklet bulunmaktadır.

Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığı ve operasyonları gerçekleştiren kahraman polis ve jandarma birimlerini tebrik ediyoruz. Suç ve suçlularla mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir. Türkiye'nin huzuru için bu mücadele devam edecek.''

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.