TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yeşilçam'ın gamzeli güzelinden üzücü haber: Bahar Öztan'ın oğlundan açıklama geldi

Yeşilçam'ın unutulmaz oyuncusu Bahar Öztan, uzun süredir mücadele ettiği kolon kanseri nedeniyle yoğun bakıma alınarak entübe edildi. Oğlu, annesinin durumuyla ilgili açıklama yaptı. Detaylar için tıklayın.

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2024 10:58
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2024 10:58
Kaynak: Haber Merkezi
Yeşilçam'ın gamzeli güzelinden üzücü haber: Bahar Öztan'ın oğlundan açıklama geldi

Uzun süredir kolon kanseriyle mücadele eden ve üç kez kanseri yenen Bahar Öztan'dan üzücü bir haber geldi. Ünlü oyuncu, tedavi gördüğü hastanede yoğun bakıma alınarak entübe edildi. Detaylar için tıklayın.

bahar öztan

DUALARINIZA İHTİYACIM VAR" DİYEREK HAYRANLARINDAN DESTEK İSTEMİŞTİ

Bir süre önce Bahar Öztan, hayranlarına seslenerek, "Herkese selam ve sevgiler. Uzun zaman oldu yazamadım sizlere. Dün İstanbul'a hastaneye geldim. Benim kıymetli hocalarımın kararı önümüzdeki hafta ameliyat olacağım yönünde. Her zamanki gibi dualarınıza ve sevginize ihtiyacım var" demişti.

bahar öztan

"BİRÇOK ZORLUĞUN ÜSTESİNDEN GELDİM"

Bahar Öztan, daha önce yaptığı açıklamada şunları belirtmişti: "Birçok insanın kaldıramayacağı kadar büyük rahatsızlıklar geçirdim. Güçlü bir kadınım ve çok da güçlü durdum. Bunun yanı sıra sevenlerim ve sevdiklerim çok sağ olsunlar. Hayranlarım, dostlarım, arkadaşlarım hepsi bana dualarını eksik etmeyip çok güzel enerjiler gönderdiler. Onların sayesinde ben bugünlere geldim. Tabii ki hekimlerimizin büyük gayret ve çabalarıyla oldu, onları da unutmamak lazım" şeklinde konuşmuştu.

bahar öztan

OĞLUNDAN AÇIKLAMA: "DURUMU YOĞUN DEĞİL"

Habertürk'te yer alan habere göre, Bahar Öztan'ın oğlu Yiğit Çolak, annesinin sağlık durumu hakkında şu açıklamayı yaptı:

"Annemin entübe edildiği doğru değil. Evet, hastanede standart tedavisi devam ediyor. Yoğun bakımda da değil. Tabii her zaman dualarınızı bekliyoruz."

bahar öztan

Yeşilçam'ın Unutulmaz İsmi: Bahar Öztan

1962 doğumlu Bahar Öztan, 1980'lerde Yeşilçam'ın en parlak dönemlerinden birini yaşadı. Bir şampuan reklamında yer almasıyla film yapımcılarının dikkatini çekti ve o dönemin ilgi gören fotoromanlarında büyük beğeni topladı.

İlk kez 1987'de İzmir Fuarı'nda Bülent Ersoy ve Seda Sayan ile çalışmaya başladı. Kemal Sunal'la birlikte rol aldığı 'Şaşkın Milyoner' filmiyle büyük bir şöhret elde etti ve kariyeri hızla yükseldi. Yeşilçam'ın gamzeli güzeli olarak akıllara kazındı.

2000'li yılların başında ABD'ye gitti ve bir süre orada yaşadı. 1993-2008 yılları arasında mimar Yavuz Çolak ile evlilik yaşadı ve bir oğlu dünyaya geldi. 2007'de 'Aşk Kapıyı Çalınca' dizisinde kamera karşısına geçti ve ardından Bodrum'da otel işletmeciliği yapmaya başladı.

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.