TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zeydan Karalar'ın medrese çıkışına Yusuf Kanlı'dan tepki: Faşist ve mezhepçi bir anlayışla gerçek yüzünü ortaya koydu

Zeydan Karalar'ın medrese çıkışına MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı tepki göstererek faşist ve mezhepçi bir söylem olduğunu dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2024 21:22
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2024 21:47
Kaynak: SARE ALİYE AKÇAY

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, CHP Adana Adayı Zeydan Karalar'ın medrese çıkışına sert tepki göstererek, faşist ve mezhepçi bir anlayışla ortaya konulan söylemin ülkenin birlik ve beraberliğine zarar verdiğini vurguladı. Kanlı, bu tür zihniyetin Adana'ya hizmet etmeye uygun olmadığını belirtti ve Cumhur İttifakı'nın öneminin altını çizdi.

Yusuf Kanlı'nın açıklamaları:

''Bugün CHP’nin Adana Adayı Zeydan Karalar konuşmasında TAŞ MEDRESEDE YETİŞEN BİZİM KARDEŞİMİZ olmaz şeklinde kinini, içinde barındığı kötülüğü ve bu milletin hangi dil, din ve mezhepten olursa olsun ayrılmaz bütünlüğüne dinamit koymuştur...

CHP’nin böyle bir adayı Adana’ya layık görmesi aslında ATATÜRK’ÜN partisinin geldiği son noktayıda bizlere bariz bir şekilde göstermektedir...

Faşist ve mezhepçi bir anlayışla Adana’ya talip olan bu şahsın gerçek yüzünü ortaya koyması, Yerel seçimlerde CUMHUR İTTİFAKININ Adana’yı neden kazanması gerektiğininde ayrıca bir cevabıdır. Ülkücüleri kardeşi olarak kabul etmeyen bu şahsın kardeşliğine ne Milliyetçilerin ne Muhafazakarların nede Yüce Türk Milletinin ihtiyacı yoktur.

HADDİNİ BİLECEKSİN!

5 Yıldır yalan, dolan ve yolsuzluklarla yönettiğin Adana’da artık zamanın doldu. 1 Nisan sabahı senin ruhuna yansımış bu kötülük ve art niyetli zihniyetinle Adana’dan seni yollayacağız! Ve sakın unutma! Bu sarf ettiğin sözlerin hesabını Yüce Türk Adaletinin önünde vereceksin. Taş Medreselililer Yusufiye Mektebinde çile doldurmuş ve hayatlarını bu Ülkenin Milletin bekasının senin gibi zihniyetlerin eline geçmemesi adına feda etmişlerdir. Haddini bileceksin, Taş Medreselilerin ismini anarken destur çekeceksin!

ARTIK CUMHUR İTTİFAKI ZAMANI

CHP’nin kafasının içinde ki zihniyetin ne hale geldiğinin ispatı olan bu şahsın kurduğu cümlelerin aksine...   
BİZ TÜRK’ÜZ
BİZ ARAP’IZ...
BİZ ALEVİ’YİZ...
BİZ KÜRT’ÜZ…
ZAZA, LAZ, ÇERKEZ ve BU TOPRAKLARDA YAŞAYAN her kültürün bir aile ferdiyiz...
Bu yüzden ARTIK ADANA’DA CUMHUR İTTİFAKI zamanı...
Bu yüzden artık Adana’da BARIŞ ve KARDEŞLİK zamanı...''

yusuf kanlı

Kaynak: SARE ALİYE AKÇAY

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.