TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Berna Laçin Kimdir? Hastalığı ve Ameliyatı Hakkında Son Durum

Berna Laçin, oyunculuk ve sunuculuk kariyerinde başarıyla ilerlerken, nadir görülen bir hastalıkla mücadele ediyor. Son olarak geçirdiği zorlu ameliyat hakkında bilgiler ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2024 20:20
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2024 20:20
Kaynak: Haber Merkezi
Berna Laçin Kimdir? Hastalığı ve Ameliyatı Hakkında Son Durum

İzmir doğumlu olan Berna Laçin, 20 Ağustos 1970'te hayata gözlerini açtı. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Laçin, "Bir Milyon Canlı Para" adlı tiyatro oyunuyla profesyonel oyunculuk kariyerine adım attı. Televizyon dünyasına ise "Yaz Evi" dizisiyle adım atan ünlü oyuncu, "Yıldızlar Asker Olabilir mi?", "Belalı Baldız", "Yaprak Dökümü" gibi pek çok yapımda da başarılı performans sergiledi. Ayrıca "Her Şey İçin Berna Laçin" adlı bir programı da sundu ve birçok ödül kazandı.

berna klaçin

Son zamanlarda gündeme gelen haberlere göre, Berna Laçin nadir görülen bir hastalıkla mücadele ediyor. Dokuz saat süren zorlu bir ameliyat geçiren Laçin, doktorunun açıklamasına göre, sırtında, omurlar arasından çıkan disk omurilik zarını yırtmış ve içeri batmış, aşırı kemikleşmiş, karşısında da benzer bir disk daha çıkmış. Hastalığıyla ilgili detaylarını ise doktoru, "Çok nadir gözüken bir vaka, bunu ders olarak da okutacağız" şeklinde aktardı.

berna laçin

Kaynak: Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.