TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Osmaniye'de engelli vatandaşa yardım eden polise validen ödül

Osmaniye'de yağmurlu havada engelli vatandaşa şemsiye tutan polis memuru ödüllendirildi.

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2024 15:38
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2024 15:38
Kaynak: İHA
Osmaniye'de engelli vatandaşa yardım eden polise validen ödül

Osmaniye'de yağmur yağışının etkili olduğu esnada tekerlekli sandalyedeki engelli vatandaşa yağmurda ıslanmasın diye şemsiye tutması görenlerin içini ısıtmıştı. Polis memuru Mehmet Yılmaz, Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz tarafından ödüllendirildi. Vali Yılmaz, polis memuru Mehmet Yılmaz'ı makamında ağırlayarak özverili davranışından dolayı başarı belgesi takdim etti.

Davranışıyla yürekleri ısıtan polis memurunun görevini çok güzel yaptığını söyleyen Vali Erdinç Yılmaz, “Davranışınla insanlarımızın vicdanının, milletimizin sesi oldun. Bende bu davranışından dolayı çok mutlu oldum. Ben Türk Polis Teşkilatı'nın polislerimizin hepsinin senin gibi yardımsever olduğuna yürekten inanıyorum. Bu milletin evladına yakışan bir davranıştı. Tebrik ediyorum. Bizler zaten insanlarımız için varız, milletimizin hizmetindeyiz, onlar için varız. Milletimize de bu hizmetlerin en güzelini vermek hepimizin görevi" dedi.

İl Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğü bünyesinde valilik binasında görevli olan polis memuru Mehmet Yılmaz, ''Biz her zaman engelli vatandaşlarımıza yardım ediyoruz. Tabi bu sefer sosyal medyaya düşünce gündem oldu bu bizim görevimiz. Polis Vazife ve Salahiyet Kanunu'nda 'polis alil ve acizlere yardım eder, halkın ırz, can ve malını korur' diyor. Yani bu bizim zaten asli görevimiz, yapmamız gereken şeydir. Halka hizmet, hakka hizmettir” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.