TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Hatayspor

İLKHABER-Gazetesi - Hatayspor haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Hatayspor haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Bordo-beyazlı taraftarlardan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Öntürk'e çağrı Haber

Bordo-beyazlı taraftarlardan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Öntürk'e çağrı

TFF Trendyol Süper Lig'de düşme hattına gerileyen bordo-beyazlı takımın taraftarları, ligin son haftalarında takıma sahip çıkılması konusunda Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk'e çağrıda bulundu. Kahramanmaraş merkezli depremlerde futbolcusu Christian Atsu ve sportif direktörü Taner Savut'un yaşamını yitirmesiyle geçen sezon ligden çekilme kararı alan, bu sezona ise buruk bir şekilde başlayan Atakaş Hatayspor, ligde düşme tehlikesine girdi. İç saha maçlarını Mersin'de oynayan bordo-beyazlılar, Teknik Direktör Volkan Demirel'in görevinden ayrılmasıyla 35. haftadaki Gaziaptep FK maçına, Özhan Pulat nezaretinde çıktı. Bu karşılaşmadan 1-1 berabere ayrılan Hatayspor'dan maçın hakemi Halil Umut Meler ve TFF'ye tepki içeren açıklama yapılırken, taraftarlar da Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk'e çağrıda bulundu. Hatayspor taraftarlarından Arman Es, sosyal medyadan, "Bu bir siyaset paylaşımı değil. Sayın Mehmet Öntürk başkanım, takım kaptanının 'takım sahipsiz kaldı kaşar ekmek yiyoruz' açıklamaları yaptığı bir ortamda son 3 haftaya giriyoruz. Zaten hakemler de bizim hakkımızı yiyor. Oyuncular da belli ki yönetimden şikâyetçi. Lütfen şu 3 hafta takımın sahipsiz olmadığını gösterin. Bu takıma sahip çıkarsanız bu taraftar sizi hiç unutmaz." ifadelerini içeren paylaşımda bulundu. Bazı taraftarlar da depremde yıkılan kent halkına moral kaynağı olan Atakaş Hatayspor'a her kesimden destek beklediklerini ifade etti.

Hatayspor'dan 'Biz ayrıcalık değil adalet istiyoruz' paylaşımı Haber

Hatayspor'dan 'Biz ayrıcalık değil adalet istiyoruz' paylaşımı

TFF Trendyol Süper Lig'de düşme hattına gerileyen Hatayspor Kulübü'nün resmi sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, Gaziantep maçında yabancı VAR hakemi atanmamasına tepki gösterildi. Paylaşımda, "Biz ayrıcalık değil adalet istiyoruz" ifadesi yer aldı. Asrın felaketinde futbolcusu Christian Atsu ve sportif direktörü Taner Savut'un yaşamını yitirmesiyle geçen sezon ligden çekilme kararı alan, bu sezona ise buruk bir şekilde başlayan Atakaş Hatayspor, iç saha maçlarını Mersin'de oynadı. Teknik Direktör Volkan Demirel'in depremde takımın başında kalıp harabeye dönen kentten ayrılmayarak büyük bir fedakârlık örneği gösterdiği Hatayspor, depremzede Hatay halkına ve taraftarlarına umut kaynağı oldu. Ancak ligde düşme tehlikesine giren Hatayspor'da Volkan Demirel ayrılığı yaşandı. Volkan Demirel'in yerine Özhan Pulat göreve başladı. TFF Trendyol Süper Lig'de düşme hattına gerileyen Hatayspor, 35. haftada Özhan Pulat yönetiminde yine düşme hattında olan ve bir puanla bir üst sırada yer alan Gaziantep'in konuğu oldu. Hatay için hayati önem taşıyan maçta puanlar paylaşıldı. Atakaş Hatayspor'un tecrübeli kalecisi Erce Kardeşler'in 1-1 beraberlikle tamamladıkları Gaziantep FK maçının ardından "Çok yalnız kaldık. Kaşar ekmek yiyerek, idmanlardan sonra duş almadan evimize gidiyoruz. Volkan hoca da bu yüzden gitti." sözleri büyük yankı uyandırdı. Kaleci Erce Kardeşler'in bu açıklamasından kısa süre sonra, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın İstanbul Riva'da bulunan eğitim tesislerinde konaklayan ve hazırlıklarını burada yapan Hatayspor'a İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 5 milyon TL tutarında icra takibi başlatılması ise şok etkisi yarattı. Kulüpler Birliği, Hatayspor’un 5 Milyon TL’lik konaklama bedelinin ödenememesi üzerine icra takibi başlatılan Hatayspor için resmi kurumlarla görüşmelere başladı. Hatayspor camiasında bu gelişmeler tepkiyle karşılanırken, kulübün resmi sosyal medyasından ise Gaziantep maçıyla ilgili yapılan videolu paylaşımda, hakem Halil Umut Meler ile TFF'ye tepki gösterildi. Yapılan paylaşımda, "Koca bir şehre umut olmaya yemin etmiş bir takımın nasıl yalnızlaştırıldığını, nasıl sahipsiz bırakıldığını izliyorsunuz. Şimdi bütün yetkililere soruyoruz. Düşme hattında haftanın en önemli karşılaşması olan Gaziantep FK-Hatayspor maçında neden yabancı VAR hakemi atanmadı? Türkiye’den Euro 2024’e gönderilmesi beklenen hakem Halil Umut Meler’in görüntülerde görülen bariz hatalarında neden VAR müdahale etmiyor? Bu bariz hatalar gözlemci raporuna neden yazılmıyor? Biz ayrıcalık değil adalet istiyoruz." ifadeleri yer aldı.

Volkan Demirel'in Hatayspor'dan istifa nedeni belli oldu: Takım 5 aydır kaşar ekmek yiyormuş Haber

Volkan Demirel'in Hatayspor'dan istifa nedeni belli oldu: Takım 5 aydır kaşar ekmek yiyormuş

Süper Lig'in düşme hattındaki Hatayspor'un Teknik Direktörü Volkan Demirel'in istifa sebebi belli oldu. Kaleci Erce'nin, Gaziantep maçı sonrası, "Çok yalnız kaldık.  Kaşar ekmek yiyerek, idmanlardan sonra duş almadan evimize gidiyoruz. Volkan hoca da bu yüzden gitti." sözleri yürek burktu. Asrın felaketinde futbolcusu Christian Atsu ve sportif direktörü Taner Savut'un yaşamını yitirmesiyle geçen sezon ligden çekilme kararı alan, bu sezona ise buruk bir şekilde başlayan Atakaş Hatayspor, iç saha maçlarını Mersin'de oynadı. Teknik Direktör Volkan Demirel'in depremde takımın başında kalıp harabeye dönen kentten ayrılmayarak büyük bir fedakârlık örneği gösterdiği Hatayspor, depremzede Hatay halkına ve taraftarlarına umut kaynağı oldu. Ancak ligde düşme tehlikesine giren Hatayspor'da Volkan Demirel ayrılığı yaşandı. Volkan Demirel'in yerine Özhan Pulat göreve başladı. TFF Trendyol Süper Lig'de düşme hattına gerileyen Hatayspor, Özhan Pulat yönetiminde yine düşme hattında olan ve bir puanla bir üst sırada yer alan Gaziantep'in konuğu oldu. Hatay için hayati önem taşıyan maçta puanlar paylaşıldı. Atakaş Hatayspor'un tecrübeli kalecisi Erce Kardeşler, 1-1 beraberlik ile tamamladıkları Gaziantep FK maçının ardından açıklamalarda bulundu. Hatayspor'un yaşadığı zorluklara değinen Erce Kardeşler Hatayspor halkı için savaştıklarını söyledi. Erce Kardeşler şunları kaydetti: "Geçtiğimiz günlerde Volkan hoca bıraktı.  Gerçekten biz sezon başından beri çok yalnız kaldık, yalnız bırakıldık. Sahamız, tesisimiz ve paramız olmadı.  Bazen bize kızıyorlar ama ben hayatımda böyle karakterli bir oyuncu grubuyla çalışmadım. Hepsiyle teker teker gurur duyuyorum ve çünkü gerçekten o kadar çok imkansızlık var ki. Ben 30 yaşındayım, 10-11 yıldır futbol oynuyorum. Bir kulübün bu kadar sahipsiz kaldığını ilk defa görüyorum. Bir futbol takımı, basketbol idmanı yaparak maçlara hazırlanıyor. Böyle bir şey olabilir mi?. 5 aydır kaşar ekmek yiyoruz. Kaşar ekmek yiyerek, idmanlardan sonra duş almadan evimize gidiyoruz. 1.5 saatlik yolu söylemiyorum bile. Çok üzülüyorum. Tek isteğim Hatayspor'un ligde kalması. Ben Hatay halkı için buradayım. Belki bu konuşmamdan sonra insanlar sahip çıkar... Volkan hoca da bu yüzden gitti, yalnız kaldı. Hocalık yapamadı. Hocalıktan başka her şeyi yapmaya çalıştı çünkü. Yeri geldi baba oldu, abi oldu. Biz şu an burada bu sahaya çıkabiliyorsak Volkan Demirel sayesindedir. Hocalığı beni ilgilendirmez ama ne zaman bir abi olarak başı dara düşse koşarak düşünmeden giderim çünkü o bize aynısını yaptı. İnsanlar depremi çok çabuk unuttu ama 1-1.5 yıl önce çok kayıp verdik. Söylemek istediklerim bu kadar, inşallah insanlar Hatayspor'a sahip çıkar."

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.