TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#A101

İLKHABER-Gazetesi - A101 haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, A101 haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

O bankada hesabı olana 250 TL para iadesi! Tek işleme anında veriliyor Haber

O bankada hesabı olana 250 TL para iadesi! Tek işleme anında veriliyor

Garanti BBVA kartı olup A101’den alışveriş yapacaklara müjde! 350 TL’ye varan iade sizleri bekliyor. Üstelik peynir, yoğurt, süt ve kıyma alanlara ek indirimler de var! İşte A101 ile Garanti BBVA işbirliği ve alışveriş kampanyası!  A101 başlattığı yeni kampanyada Garanti BBVA ile el sıkıştı! Türkiye’nin en çok tercih edilen süpermarket zincirlerinden biri olan A101, milyonlarca müşterisine 350 TL’ye varan iade fırsatı sunacağını duyurdu. Kampanyadan faydalanmak isteyenlere neler yapılacağı da bir bir açıklandı.  Peki, A101’in Garanti BBVA ile el sıkıştığı kampanya ne? 350 TL iade nasıl alınır? Kampanyaya nasıl katılınır? İşte merak edilen her detay… A101 Garanti BBVA ile el sıkıştı!  Garanti BBVA ile yeni bir kampanya duyuran A101, bu kapsamda başvuru yapan tüm müşterilerine 350 TL para iadesi yapacağını açıkladı. Başvuru koşullarını da açıklayan marka süt, peynir, yoğurt, kıyma ve seçili ürünleri alanlara 350 TL’ye varan para iadesi yapılacak.   A101 kampanya başvuru koşulları neler?  A101’in 350 TL para iadesi yapacağı kampanyanın detayları ve başvuru şartları şöyle belirlendi:  Garanti BBVA’ya yeni katılan müşteriler, 1-30 Nisan tarihleri arasında kampanyaya başvuru yapabilecekler. Garanti BBVA mobil uygulamasını indirdikten sonra müşteri olanlar, profilinden ayarlar sekmesine girerek, “Promosyon Kodunu Paylaş/Girin” alanına A1012024 kodunu yazarak kampanyaya katılabilecekler.  Kriterleri sağlayan ve promosyon kodunu girmiş olan müşteriler, çevrimiçi olarak A101’den yapacakları alışverişlerde 350 TL indirim alacaklar.  Tüm indirim kodlarına müşteriler, Garanti BBVA mobil uygulaması üzerindeki Kampanyalar bölümünden ulaşacaklar. Ayrıca internet bankacılığında da kupon kodu 3 gün içinde ilgili kısımda yayımlanacaktır. Ayrıca, mobil uygulamadaki “çan” ikonundan ve “hediye paketi” ikonundan da kampanyalara ulaşılabilecek.  Kişisel olarak oluşturulan indirim kodları, 5 Mayıs 2024’e kadar kullanılabiliyor olacak. Bu tarihe kadar yapılmayan kod kullanımları ise geçersiz sayılacak.  Kodu giren Garanti BBVA müşterileri, 350 lira iadenin yanı sıra Bonus kredi kartıyla 500 TL alışveriş yapanlara 250 TL bonus verilecek.  Bahsi geçen tüm koşulları sağlayanlar ise aldıkları indirimi bir sonraki alışverişlerinde kullanabilecekler. 

Bulaşık deterjanı ve şampuan indirimde! A101 13 Nisan aktüel ürünler Haber

Bulaşık deterjanı ve şampuan indirimde! A101 13 Nisan aktüel ürünler

A101'in yayımladığı yeni katalog sayesinde, nisan ayı ortasında mağazalarda yerini alacak ürünlerin çeşitleri ve fiyat bilgileri açıklandı. A101, baharın tazeliğini ve bereketini raflarına taşıyor! 13 Nisan itibarıyla, geleneksel lezzetlerden günlük bakım ürünlerine kadar geniş bir yelpazede sunulan indirimli ürünlerle tüketicilere cazip fırsatlar sunulacak. Tarabya’dan tam yağlı kaşar peyniri, Ahir’den taze beyaz peynir, Peynes’ten süzme beyaz peynir gibi peynir çeşitleri, Birşah’tan homojenize yoğurt, Çaykur’dan Rize turist çayı, Zeo’dan yeşil zeytinler, Çerezya’dan Dakota çekirdeği, Elidor’dan saç kremleri, Duru’dan Türk hamamı sabunu ve Sea Color’dan saç boyası çeşitleri, A101’in indirimli ürünler listesinde yer alıyor. Kaliteyi uygun fiyatlarla buluşturan bu indirimler, hem bütçenize hem de damak zevkinize hitap ediyor. İşte, A101’in indirimli ürünler listesi ve dikkat çeken fiyatları… A101’in 13 Nisan itibarıyla müşterilere sunacağı indirimli ürünlerin listesi aşağıdaki gibidir:  Tarabya Marka Tam Yağlı Taze Kaşar Peyniri, 700 gram 149,50 TL  Ahir Marka Tam Yağlı Taze Beyaz Peynir, 700 gram 99 TL  Peynes Marka Süzme Tam Yağlı Beyaz Peynir, 500 gram  59 TL  Birşah Marka Tam Kıvamında Homojenize Yoğurt, 1,5 kilogram 47 TL  Çaykur Rize Turist Çayı, 500 gram  75 TL  Zeo Marka Çizik Yeşil Zeytin, 400 gram 59,50 TL  Zeo Marka Kırma Yeşil Zeytin, 400 gram 59,50 TL  Çerezya Marka İthal Dakota Çekirdeği, 250 gram  29,50 TL  Elidor Marka Saç Kremi Çeşitleri, 350 mililitre  69,50 TL  Duru Marka Türk Hamamı Banyo Sabunu, 4×200 gram  59,90 TL  Sea Color Marka Saç Boyası Çeşitleri – 66 TL

A101'e sonunda Karavan'da geldi: İşte Karavan'ın özelllikleri ve fiyatı Haber

A101'e sonunda Karavan'da geldi: İşte Karavan'ın özelllikleri ve fiyatı

A101'in bu haftaki aktüel ürünler kataloğu, alışverişseverlere göz kamaştıran seçenekler sunuyor. Özellikle dikkat çeken ürünler arasında, 14 Mart'ta satışa sunulacak olan Erba Çekme Karavan yer alıyor. 239.990 TL fiyat etiketiyle sunulan bu karavan, geniş iç hacmi ve kullanışlı özellikleriyle seyahat severlerin ilgisini çekecek. Ayrıca, katalogda yer alan diğer ürünler arasında APEC APM2 Üç Tekerlekli Elektrikli Moped ve Piranha Akıllı Drone gibi ilgi çekici seçenekler de bulunuyor. Bu hafta A101'de teknoloji meraklıları ve doğa tutkunları için kaçırılmayacak fırsatlar mevcut. A101'in bu haftaki aktüel ürünler kataloğunda göz alıcı seçenekler var! Özellikle dikkat çeken ürünlerden biri, Erba Çekme Karavan. 14 Mart'ta satışa sunulacak olan bu karavan, doğa severler ve seyahat tutkunları için ideal bir seçenek olarak öne çıkıyor. 239.990 TL fiyat etiketiyle sunulan karavan, geniş iç hacmi ve kullanışlı özellikleriyle dikkat çekiyor. Ayrıca, katalogda yer alan diğer ürünler arasında APEC APM2 Üç Tekerlekli Elektrikli Moped ve Piranha Akıllı Drone gibi ilgi çekici seçenekler de bulunuyor. Hem teknoloji meraklılarına hem de yaz aylarına hazırlık yapmak isteyenlere hitap eden geniş bir ürün yelpazesi sunan A101, bu hafta alışverişseverlere avantajlı fiyatlar ve kaliteli ürünler sunuyor. Erba Karavan 4.00 Çekme Karavan Özellikleri 750 kilo altında olup, 01 Tip Onay Belgelidir (dünyanın her yerinde geçerli) Alman malı dingil, frenli ön çeki grubu ve dengeleme ayakları Duvarlar ve tavan yekpare fiberglas sandviç sistemli 4 kişilik Genişlik: 400 cm Yükseklik: 236 cm Derinlik: 205 cm Ranza ve 2 kişilik yatak olan masalı oturma grubu 2 ocaklı, krom lavabolu mutfak sistemi ve duş bölümü 205 Watt güneş paneli 30 amper MPTT 12 volt orijinal buzdolabı (sürekli çalışır) 100 amper Hegel jel akü monteli Yukarı açılır sineklikli camlar ve tavan havalandırması 30 L temiz su deposu ve 12 volt hidrofor 12 volt LED aydınlatmalar, voltmetre ve 2 adet USB şarjı Karavanda monteli olan trafik ışıkları 13 pinli römork fişiyle çeken araç ile irtibatlanmalı 2 yıl garantili

‘A101 Milyon Influencer’ yarışmasında ödüller dağıtılmaya devam ediliyor Haber

‘A101 Milyon Influencer’ yarışmasında ödüller dağıtılmaya devam ediliyor

13 milyona yaklaşan takipçi sayısıyla da Türkiye’de Instagram kullanıcılarının alışveriş kategorisinde en çok takip ettiği hesaplar listesinde yer alan A101, sosyal medya yarışması ‘A101 Milyon Influencer’ ile takipçilerine ‘influencer’ olma imkanı sunuyor. Markanın tanıttığı ‘A101 Milyon Influencer’ yarışması ile sosyal medya kullanıcıları A101 ürünleriyle çektikleri videolarla içerik üreterek hem birbirinden değerli hediyeleri kazanma hem de birer ‘influencer’ olarak marka ile düzenli iş birliği yapma imkanını yakalayacaklar. “Perakende alanında bir ilk” Yarışmanın perakende alanında ilk olduğunu belirten A101 Pazarlama Müdürü Yeliz Yahşi Bilgiç, “A101’in Türkiye’de sosyal medya kullanıcılarının alışveriş kategorisinde en çok takip ettiği hesap olması markamıza duyulan ilgi ve güvenin somut bir göstergesi. Şimdi bu sinerjiyi, A101 Milyon Influencer yarışmasıyla bambaşka bir noktaya taşıyoruz. A101 Milyon Influencer yarışması, perakende alanında öncü bir model olarak, sosyal medya kullanıcılarına sektörün öncüsü A101 ile dijital alanlarda düzenli iş birliği yapma imkanı da sunuyor. Tüm sosyal medya kullanıcılarını yarışmaya katılmaya davet ediyor, katılımcılara şimdiden başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. Sıradaki etap “Şıklığın Peşinde” Yapılan açıklamaya göre, yarışmanın “Şıklığın Peşinde” etabında, katılımcılardan A101 markalı ürünlerle uygun kıyafet kombini yapmaları ve bir video içeriği kaydederek kişisel sosyal medya hesaplarında #a101milyoninfluencer etiketiyle paylaşmaları bekleniyor. Katılım koşullarını yerine getiren kullanıcıların videolarını değerlendirecek jüride A101 Pazarlama Müdürü Yeliz Yahşi Bilgiç’in yanı sıra; Şahangiller, Berat Çokal, Ozan Varol, Deniz Hiracan, Ümit Karalar gibi sosyal medyanın ünlü isimleri de yer alıyor. İlk üçe kalanları ödüller bekliyor Jüri heyeti tarafından seçilerek finale kalan üç video, markanın sosyal medya hesabında kullanıcılar tarafından oylanacak. Alınan oylara göre ilk üçe girenler ödül olarak akıllı saat, saç şekillendirici ve yüz bakım cihazına sahip olma şansını yakalayacak. Son başvuru tarihi 16 Ekim olan yarışmaya katılım ve başvuru süreci ile ilgili detaylı bilgiler A101 Instagram hesabı ve a101milyoninfluencer.com adresinden takip edilebilir.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.