TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Adana 1954 Fk

İLKHABER-Gazetesi - Adana 1954 Fk haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Adana 1954 Fk haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Bitexen Adana 1954 FK U-18 Takımı Nevşehir'de grup şampiyonu oldu Haber

Bitexen Adana 1954 FK U-18 Takımı Nevşehir'de grup şampiyonu oldu

Bitexen Adana 1954 FK'nın U-18 takımı, fırtına gibi esmeye devam ediyor. Adana Şampiyonluğuna imza atan Turuncu-Beyazlı ekip, Nevşehir'de Grup Şampiyonluğuna da ulaştı. 07-10 Mayıs 2024 tarihlerinde Kayseri'de gerçekleşecek olan Grup Müsabakalarına iddialı hazırlanan Bitexen Adana 1954 FK'nın U-18 takımı, burada Ankara Sincan Belediye, Ankara Gölbaşı Belediye, Adana Çukurova Press Havuzlubahçe, Niğde Belediye ve Samsun Çarşamba ekipleri ile karşılaşacak. HEDEF TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU Turuncu-Beyazlı ekibin Altyapı Teknik Sorumlusu Reşat Yılmaz, başarıya imza atan takımını tebrik etti. Yılmaz, "Bu başarımızı her daim yanımızda olan başkanımız Menderes Kutlu ile yönetim kurulu üyelerimize armağan ediyorum. Başarımız dur-durak bilmeden devam ediyor. Hedef Türkiye Şampiyonluğu. Bunu da başaracağımıza inanıyoruz" şeklinde konuştu. Yılmaz, başarının arkasındaki sırrı ise şu şekilde açıkladı: "Başarımızın temelinde disiplinli ve planlı bir çalışma yatıyor. Teknik ekibimiz ve oyuncularımız büyük bir özveriyle çalışıyorlar. Bu sayede hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz." ADANA'DAN TÜRKİYE'YE Bitexen Adana 1954 FK'nın U-18 takımı, Adana futboluna büyük bir gurur yaşatıyor. Turuncu-Beyazlı ekip, Kayseri'de yapılacak Grup Müsabakaları'nda da başarılı sonuçlar alarak Türkiye Şampiyonluğu'na uzanmak istiyor.

Taner Yüksel: Yeni sezonda herkesin desteğine ihtiyacımız var Haber

Taner Yüksel: Yeni sezonda herkesin desteğine ihtiyacımız var

Bitexen Adana 1954 FK'nın Yönetim Kurulu Üyesi Taner Yüksel, TFF 3.Lig 4.Grup'ta aldıkları şampiyonluk sonrası yaptığı açıklamada, büyük bir mücadelenin ardından başarıya ulaştıklarını ve yeni sezonda herkesin desteğine ihtiyaç duyduklarını söyledi. "ADANA'YI AYAĞA KALDIRDIK" Taner Yüksel, ligdeki başarılı sonuçlarla Adana'yı ayağa kaldırdıklarını belirterek, "Bir sezonun emeğini şampiyonlukla bütünleştirdik. Yeni sezonda herkesi yanımızda görmek istiyoruz. Başkanımız Menderes Kutlu'nun hedefleri doğrultusunda daha yapacağımız çok işler var. Gün birlik günüdür ve kenetle zamanıdır" dedi. TEKNİK KADRO, FUTBOLCULAR VE TARAFTARLARA TEŞEKKÜR Şampiyonlukta büyük bir emeği geçen teknik kadro, futbolcular ve taraftarlarını kutlayan Taner Yüksel, "Emek ve özveri olmadan asla ama asla başarı olmaz. Biz kulüp olarak emeğimizin karşılığını aldık. Durmak yok mücadeleye devam. Yeni sezonda da istikrarlı sonuçlar alarak, Adana'mıza heyecan yaşatmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu. BAŞARIYA ODAKLANMA Yüksel, yeni sezonda da başarıya odaklandıklarını ve daha üst ligleri hedeflediklerini vurguladı. Bu hedeflere ulaşmak için tüm Adana'nın desteğine ihtiyaç duyduklarını ifade etti. Bitexen Adana 1954 FK, TFF 3.Lig'de aldığı şampiyonluk ile 2.Lig'e yükselme başarısı göstermişti. Yeni sezonda ise 2.Lig'de de başarılı bir mücadele ortaya koyarak 1.Lig'e yükselmeyi hedefliyor.

Bitexen Adana 1954 FK müthiş bir seri ile TFF 2. Lig'de Haber

Bitexen Adana 1954 FK müthiş bir seri ile TFF 2. Lig'de

Bitexen Adana 1954 FK, TFF 3. Lig'de son 10 maçta adeta durdurulamaz bir performans sergileyerek lig tablosunda zirveye yükselerek şampiyonluğunu ilan etti. Takım bu müthiş seride 7 galibiyet, 2 beraberlik ve sadece 1 mağlubiyet alarak rakiplerine gözdağı verdi. RAKİPLERE GOL YEME KORKUSU YOK! Bitexen Adana 1954 FK'nın bu son 10 maçtaki performansını daha da etkileyici kılan bir diğer unsur ise sağlam savunması. Takım bu 10 maçta sadece 1 gol yiyerek rakiplerine neredeyse hiç gol yeme şansı vermedi. Bu sayede Bitexen Adana 1954 FK, ligdeki en sağlam savunmalardan birine sahip olduğunu kanıtladı. GOL YOLLARINDA DA GÜÇLÜ! Savunmadaki başarısının yanı sıra Bitexen Adana 1954 FK hücumda da oldukça etkiliydi. Takım bu 10 maçta 29 gol atmayı başararak rakiplerine adeta gol yağdırdı. Bu istatistik, Bitexen Adana 1954 FK'nın ligdeki en golcü takımlar arasına girmesine imkan tanıdı. BU BAŞARIYLA TFF 2. LİG'E YOL ALDILAR! Bitexen  Adana 1954 FK, bu müthiş performansı ile TFF 3. Lig'de şampiyon olarak Süper Lig'e yükselme başarısını gösterdi. Bu başarı, Bitexen Adana 1954 FK'nın tarihinde bir dönüm noktası olarak nitelendiriliyor. BİTEXEN ADANA 1954 FK'NIN SON 10 MAÇTAKİ PERFORMANSI: Maç Sonuç Elazığ FK (deplasman) Galibiyet Muş 1984 (deplasman) Galibiyet Muş 1984 (evde) Galibiyet Alanya Kestel (deplasman) Galibiyet Alanya Kestel (evde) Galibiyet Orduspor 1967 (evde) Galibiyet Siirt İÖİ (deplasman) Galibiyet Siirt İÖİ (evde) Galibiyet Sultanbeyli (deplasman) Galibiyet Sultanbeyli (evde) Galibiyet Çankaya FK (evde) Galibiyet Sebat Gençlik (deplasman) Galibiyet Sebat Gençlik (evde) Galibiyet Tokat BDPS (deplasman) Galibiyet Tokat BDPS (evde) Galibiyet Bergama BS (deplasman) Galibiyet Balıkesirspor (evde) Galibiyet Çankaya FK (deplasman) Beraberlik Bursa Yıldırım (evde) Beraberlik Nevşehir Bld (deplasman) Mağlubiyet

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.