TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
SON DAKİKA
Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

#Adana Tenis Dağ ve Su Sporları Kulübü

İLKHABER-Gazetesi - Adana Tenis Dağ ve Su Sporları Kulübü haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Adana Tenis Dağ ve Su Sporları Kulübü haber sayfasında canlı gelişmelere ulaşabilirsiniz.

Bahar Kupası Tenis Şampiyonası, Portakal Çiçeği Karnavalı'na renk kattı Haber

Bahar Kupası Tenis Şampiyonası, Portakal Çiçeği Karnavalı'na renk kattı

Türkiye Tenis Federasyonu’nun turnuva takviminde yer alan ve Adana Tenis, Dağ ve Su Sporları Kulübü’nde (ATDSK) tarafından gerçekleştirilen Portakal Çiçeği Büyükler Bahar Kupası Tenis Şampiyonası sona erdi.  Turnuva, karnavala renk kattı. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı haftasına denk gelen Portakal Çiçeği Büyükler Bahar Kupası Tenis Şampiyonası 13-19 Nisan 2024 tarihlerinde gerçekleşti. ATDSK’da yapılan müsabakada, Adana, Antalya, Erzurum, Hatay, Kahramanmaraş, Mersin ve Osmaniye’den tenisçiler raket salladı. Turnuvada teklerde şampiyon ve finalistler ile çiftlerin şampiyonları ATDSK’lı sporcular oldu. ATDSK altyapısından yetişen sporcular, 12 kupadan 7’sinin sahibi oldu. Tek erkeklerde ATDSK alt yapısından yetişen Yiğit Ünal şampiyon olurken, Yağız Ünal finalist olarak turnuvayı tamamladı. Yiğit ve Yağız Ünal kardeşler, çiftlerde de şampiyonluk kupasını kaldırdı. Tek kadınlarda ATDSK alt yapısından yetişen Derin Deniz Keser ve Göksu Derin Bugay da finalde karşılaşan raketler oldu. Keser şampiyon olurken, Bugay da finalist kupasını elde etti. Bugay çift kadınlarda da partneriyle birlikte şampiyon olmayı başardı.  Turnuvanın şampiyonlarına ve finalistlerine kupaları, ATDSK Genel Sekreteri Can İstif, Yönetim Kurulu üyeleri Tuna Girtine Işık ve Alperen Pişkin ile kulüp bünyesindeki uluslararası tenis akademisinin antrenörlerinden Vavassori Tenis Akademisi Antrenörü Alessio Cermentini tarafından verildi. İşte şampiyonlar ve finalistler Tek Erkekler’de Yiğit Ünal (ATDSK), Yağız Ünal (ATDSK) Tek Kadınlar’da Derin Deniz Keser (ATDSK), Göksu Derin Bugay (ATDSK) Çift Erkekler’de Yiğit Ünal (ATDSK) ve Yağız Ünal (ATDSK) çifti, Furkan Ali Bozoklar (METİK) ve Deniz Penciu (ADN.AT.) çifti. Çift Kadınlar’da Göksu Derin Bugay (ATDSK) ve Çağla Kesten (MGHSK), çifti Yaren Aslantürk (MGHSK)ve Makbule Helin Güngör (MGHSK) çifti.

ATDSK’da Cumhuriyet coşkusu Haber

ATDSK’da Cumhuriyet coşkusu

SERHAT AKARSU ADANA (İLKHABER) - Adana Tenis Dağ ve Su Sporları Kulübü (ATDSK) kortlarında, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yıl dönümünü kutlamak amacıyla CTN Group'un sponsorluğunda gerçekleştirilen 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası sona erdi. Bir ay süren turnuvada 300'den fazla tenisçi yarıştı ve ödül töreni, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl dönümünde gerçekleştirildi. Törende, ATDSK kortları Türk bayraklarıyla donatıldı ve Cumhuriyet'in 100. yılı için özel olarak bestelenen marşlar ve şarkılar seslendirildi. Turnuvanın şampiyonlarına, finalistlerine ve üçüncüsü olan tenisçilere kupalarının yanı sıra raket, tenis çantası, kordaj, tenis topu ve tişört gibi hediyeler takdim edildi. ATDSK Yönetim Kurulu Üyesi ve sponsor CTN Group’un Yönetim Kurulu Başkanı Özkan Çetin, turnuvaya sponsor olmaktan gurur duyduklarını belirterek, "Türkiye Cumhuriyeti, 100. yılını kutluyor ve inanıyorum ki Cumhuriyetimiz ilelebet yaşayacak ve yaşatılacaktır. Bugün bağımsız ve özgür bir şekilde yaşayabiliyorsak, bunu ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına borçluyuz." dedi. Özkan Çetin'e teşekkür eden ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin de, Türkiye Cumhuriyeti'nin laik, demokratik ve özgür bir şekilde yaşanmasının Atatürk'ün büyük eseri olan Cumhuriyet sayesinde gerçekleşebildiğini vurguladı. Keskin ayrıca, ATDSK olarak Türk sporcuları yetiştirmenin ve Cumhuriyet'e sahip çıkan sporcular yetiştirmenin önemli olduğunu belirtti. Ödül töreni, Eren Yalçın ve orkestrasının canlı performansı ile renklendi. Katılımcılar 10. Yıl Marşı ve İzmir Marşı'nı seslendirdi. CTN Group 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası'nda kazananlar şu şekilde: Kadınlar: Master Grubu: Saime Üreten, Eylem Cot, Cennet Başlama A Grubu: Pakize Büyük, Ayşe Adamhasan, Dilara Ergünay B Grubu: İlkin Köklü, İnci Taşkın, Kübra İsanç C Grubu: Ekin Tunçer, Selin Kılıçarslan, Gamze Alınç Erkekler: Master Grubu: Onur Homurlu, Abdurrahman Gündeşlioğlu, Oğuz Uyar A Grubu: Sercan Eşme, Orhan Tuma, Sezer Banlı B Grubu: Hakan Başlama, Hakan Yardımcı, Arif Kamil Adapazarı C Grubu: Barış Sülü, Kemal Göğüsgeren, Merthan Tunay.

Adana’da uluslararası Master müsabakası Haber

Adana’da uluslararası Master müsabakası

İBRAHİM BAYSAL ADANA (İLKHABER)- Adana Tenis Dağ ve Su Sporları Kulübü’nde Uluslararası Tenis Federasyonu’nun Dünya Master Tenisçiler Turnuvası (ITF World Tennis Master Tour) kapsamındaki MT200 Adana Masters Cup yapıldı. 24-30 Nisan 2023 tarihlerinde Türkiye, Irak, İran, İngiltere, Rusya ve Ukrayna’dan 56 tenisçinin katılımıyla Adana Masters Cup Turnuvası gerçekleştirildi. İsmail Kurtgöz’ün başhakemliğindeki turnuvanın şampiyonlarına ve finalistlerine kupaları ATDSK Genel Sekreteri Can İstif, Yönetim Kurulu Üyesi Alperen Pişkin, Tenis İ Temsilcisi Ferudun Açan ve TTF Master Tenis Sorumlusu Özbek Özşahin tarafından verildi. Turnuvada ATDSK’dan teklerde ve çiftlerde olmak üzere 7 master tenisçi şampiyon olurken, 4 tenisçi de finalist olarak turnuvayı tamamladılar. Turnuvada şampiyonlar ve finalistlerin isimleri şöyle: Tek erkeklerde 30+’da Dmitrii Rovkin (Rusya), Mekin Arıcı (Türkiye), 35+’da Onur Homurlu (Türkiye), İsmail Kürşat (Türkiye), 40+’da Ekrem Ocak (Türkiye), Mehdi Mottaghian (İran), 45+’da Cuma Durgun (Türkiye), Behram Yalçın (Türkiye), 50+’da Osman Avcu (Türkiye), Mehmet Savaşan (Türkiye), 55+’da Aykut Tekin (Türkiye), Halit Peçinkaya (Türkiye), 60+’da Selçuk Şerifoğlu (Türkiye), Levent Alpaltaş (Türkiye). Çift erkeklerde 45+’da Osman Avcu (Türkiye)- Burak Bakanay (Türkiye) çifti, Cuma Durgun (Türkiye)- Behram Yalçın (Türkiye) çifti. 50+’da Yüksel Eker (Türkiye)- Aydın Evcimen (Türkiye) çifti, Orçun Recep Alkan (Türkiye) – Mehmet Tekdal (Türkiye) çifti. Tek kadınlarda 40+’da Yasemin Fidan (Türkiye), Kristin Micaleff Botros (Türkiye), 55+’da Saniye Kandırmaz (Türkiye), Serpin Gizir (Türkiye)

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.